KezdőlapBulvárA nő megmutatja férje rémisztő alvási szokását, ami állandóan kiborítja őt!

A nő megmutatja férje rémisztő alvási szokását, ami állandóan kiborítja őt!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor elalszunk, már „nem felelünk” magunkért. A tudatunk kikapcsol, az agyunk más üzemmódra vált. Sokan művelünk el sokfélét alvás közben, és legtöbbször fogalmunk sincs róla. Van, aki alvajáró, van, aki vicces fejet vág, van, aki beszél álmában – és van, aki nyitott szemmel alszik! Payton Vidmar férje egy közülük, a nő pedig bevallotta, ez gyakran kiborítja őt!

A feleség egy TikTok-videóban mutatta meg a férje hátborzongató alvási szokását, amitől a felhasználók valósággal megdöbbentek. A nő „halottnak kinéző” férjéről feltöltött kisfilm vírusként terjedt a közösségi platformon, és kommentek özönét vonzotta be.

„Ez a bizonyíték arra, hogy a férjem valóban nyitott szemmel alszik” – mondta Payton, miközben az ágyon filmezett, mellette pedig a férje, Colton aludt. A kamerát a férjére irányítja, és nem bírta megállni, hogy ne nevessen a takaróba bújó, nem reagáló partnerén.

A férj nyitott szemmel alszik

„Minden alkalommal kiborulok tőle, amikor csak ránézek” – folytatta, és tovább szólongatta a férfit a nevén. Colton végre reagál, pislog, és körülnéz a szobában, Payton pedig hahotázik a jeleneten.

Az emberek kiakadtak, amikor megnézték a klipet, és ennek hangot is adtak a hozzászólásaikban.

Az egyikük ezt írta: „Nem is tudtam, hogy ez lehetséges!” Egy másik tovább gondolta: „Az embernek a legszárazabb szemekkel kell ébrednie!”. Míg egy harmadik nem kertelt: „Halottnak néz ki! Kiugrottam volna a bőrömből!”

@paytonvidmar Please ignore my laugh I’ve been sick. #husbandwife #husbandsoftiktok #sleepyhead #freakthefreakout #scary ♬ original sound – Payton Vidmar

A negyediket pedig az borította ki, amikor a férfi felébredt: „Ahogyan csak úgy magához tér. Meghalok…” Mások könyörögtek Paytonnak, hogy vegyen a férjének egy szemmaszkot, amelyen „vannak zsebek a szemnek – remélem, megéri” – javasolta valaki.

Mint kiderült, Colton alvási szokása egy meglehetősen gyakori állapot, az úgynevezett éjszakai lagophthalmus tünete. A nyitott szemmel való alvást több dolog is okozhatja, többek között a kidudorodó szemgolyók, rövid vagy gyenge szemhéjak, arcidegproblémák vagy hegesedés a szemhéjakon.

Az éjszakai lagophthalmusban szenvedőknek ajánlott, hogy alvás közben párásítót működtessenek, amivel növelhetik a nedvességtartalmat, ezáltal nem szárad ki annyira a szemük, ha felébrednek. Alternatív megoldásként sebészi szalagot (sebtapaszt) is használhatnak a szemhéjak leragasztására, hogy zárva tartsák azokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet