Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egész világot megrázta Edith Gonzalez szappanoperasztár halála. Rajongóit váratlanul érte a hír, főleg azért, mert annak ellenére, hogy tudtak betegségéről, azt senki sem tudta, hogy ilyen súlyos beteg.

Semmi jel nem mutatott arra, hogy ilyen súlyos Edith Gonzalez állapota, közösségi oldalán mindig mosolygósan láthattuk, boldognak és igen aktívnak tűnt a Salome színésznője.

A színésznő 54 évesen távozott az élők sorából. Áprilisban azt nyilatkozta, hogy az egészségügyi állapotáról szóló pletykák nem igaza, meg is kérte a sajtót, hogy ne írjanak róla.

Edith Gonzalez azt mondta, kontroll alatt tartja méhnyakrákját, rajongóinak nincs mitől tartania: “Ne csináljátok ezt! Megijesztitek a családom! Nem titkolózom. Kezelem magam, hogy a betegségem ne térjen vissza.”

Ennek ellenére, pár nappal ezelőtt Edith Gonzalez egy rejtett üzenetet tett közzé az Instagramon, ami sokak szerint egy üzenet volt azoknak, akik szeretik, de nem tudták, hogy a halálán van. A mexikói színésznő Guillermo Arriaga rendező egy rövidfilmjének részletét posztolta.

“A visszatérés, amit évekkel ezelőtt kellett volna megtenni” – írta Edith Gonzalez az Instagramon. A videóban két férfi ül egy temetőben, egy autó csomagtartóján, miközben italoznak. Egy adott pillanatban megjelenik Edith Gonzalez, fekete ruhában, köszön nekik.

“Ki ez a nő?” – kérdezi egyikük.

“Ez az a nő, aki a J sorban halt meg. Nemrég temették el.” – válaszolja a másik. A következő jelenetben Edith Gonzalez a sírok között sétál, miközben a két férfi az életről és halálról viccelődik. Ez volt a színésznő utolsó bejegyzése az Instagrammon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!