KezdőlapBulvárA szülők elbúcsúztak a kisbabájuktól, és lekapcsolták a gépekről - a kisfiú...

A szülők elbúcsúztak a kisbabájuktól, és lekapcsolták a gépekről – a kisfiú azonnal lélegezni kezdett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szülők összetört szívvel vettek búcsút a kisfiuktól, de ekkor valami megmagyarázhatatlan történt, ami nemcsak őket, de az orvosokat is meglepte.

A tudomány a világ megértésének csodálatos módja, ami rengeteg kérdésre és problémára válaszokat adhat. Időnként azonban előfordul, hogy még a tudomány sem talált választ vagy magyarázatot bizonyos lehetetlennek tűnő problémákra, vagy gyógymódot egyes betegségekre.

Fotó: Karson Jax Updates/Facebook

Néha azonban az is előfordulhat, hogy a betegek váratlanul meggyógyulnak, annak ellenére, hogy a gyógyulásukra nincs tudományos magyarázat. Lisa Hough szerint az ilyen esetek csakis csodaként magyarázhatók.

A szívszorító döntés

2022. február 19-én Hough megosztott egy csodálatos történetet a Facebookon. Először elmagyarázta, hogy ő és a férje sajnos kénytelenek voltak meghozni a nehéz döntést, hogy lekapcsolják kisbabájukat, Karsont, a gépekről.

Az orvosok azt mondták a házaspárnak, hogy a kisfiú szíve 10 percen belül megáll majd, miután kikapcsolják a gépeket, de ami ezután következett, az több, mint döbbenetes volt.

Fotó: Karson Jax Updates/Facebook

A megdöbbentő fejlemény

Miután kikapcsolták a gépeket, a kisfiú nem halt meg, hanem azonnal elkezdett önállóan lélegezni, sőt Karson különféle más testi funkciói is működésbe léptek, például a nyelés, vagy a köhögés.

„Az orvosok és az ápolók csapatának nincs semmilyen magyarázata, teljesen tanácstalanok, és azt mondják, ezt semmilyen tudományos vagy orvosi adat nem támasztja alá. Az egyetlen magyarázat, hogy csoda történt” – írta az édesanya.

Hough akkor azt írta, nem tudja, meddig bírja Karson, és bár a legjobbat reméli, de már ezért a kevés plusz időért is nagyon hálás, ami megadatott nekik, még ha nem is tart sokáig.

Fotó: Karson Jax Updates/Facebook

Igazi kis harcos

Szerencsére Karson igazi harcosnak bizonyult, és 2022. február 28-án már az addiginál is jobban volt. Az édesanya ekkor megosztott még egy bejegyzést, amiben ez állt:

„Karsonnak már nem kell oxigént kapnia. Most már képes szabályozni és fenntartani a saját testhőmérsékletét, és többé nincs szüksége hőszabályozásra.”

Hough ugyanakkor izgatottan megosztotta azt a hírt is, hogy Karsont hamarosan hazaengedhetik, ami korábban szinte elképzelhetetlen volt.

Fotó: Karson Jax Updates/Facebook

Végre elhagyhatták a kórházat

Végül 2022. március 1-jén hivatalosan is közölték a családdal, hogy a kisfiuk még a héten hazamehet.

„Minden nap térden állva adok hálát Istennek, és amíg csak levegő van a tüdőmben, dicsőíteni fogom őt, amiért megadta Karsonnak a lehetőséget, hogy lélegezzen” – mondta Hough.

A nő már az első bejegyzésére is rengeteg pozitív és támogató hozzászólást kapott, és amikor megosztotta a jó hírt, mindenki ünnepelt, hogy Karson életben maradt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet