Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ma este kitárul a ValóVilág-villa kapuja, kezdetét veszi minden idők egyik legnépszerűbb valóságshow-jának negyedik szériája.

Természetesen ezúttal is a nézők dönthetnek arról, hogy kik költözzenek be a luxusbörtönbe, a beszavazóshow-k alkalmával három jelentkezőre adhatják le a voksukat. Ezúttal viszont az RTL Klub karaktertípusokra osztotta a versenyzőket.

Egyik nap három „naiva” közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat, a következő nap már „testvérek” versengenek a bejutásért. A nézők 42 jelölt közül választják ki azt a 14-et (köztük két párost), akik majd beköltözhetnek a ValóVillába. Ha teljes a létszám, kezdetét veszi a kiszavazás.

A villalakóknak ki kell választaniuk egy társukat, akivel nem szeretnének tovább osztozni a luxusbörtönön. A kiválasztott a többi lakó közül párbajra hív ki valakit, a szerényebb szavazatot kapott játékos búcsúzik. A nyertes párbajozó visszamehet a villába, és védettséget élvezve a következő kiválasztáson egy villalakó sem szavazhat rá. Aki utoljára hagyja el a villát, megnyeri a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást és havi 1 millió forintot egy éven át.

Íme a 42 jelölt:

Vagányok: Balázs (18) Szereti a kihívásokat, egyszer elkötötte a szülei kocsiját, és papír nélkül Debrecenig hajtott. Még tanul, hobbija a sport. Olivér (32) Dublőrként dolgozik, de fél attól, hogy egyszer tolószékben végzi. A nyereményből megvenné álmai autóját, egy 67-es Chevy Impalát. Garfield (36) A munkanélküli alpintechnikus szenvedélye a zene. Utálja a telet, ezért is menne a villába, hogy feldobja a hideg hónapokat.

Anyukák kedvencei: Arnold (20) Kíváncsiságból és karrierépítés szempontjából szeretne beköltözni a villába. Egyelőre tanul, és a sport, a tánc nagy szerelmese. Leonidasz (20) Magamutagató kedves srác, aki imád bolondozni. Legidegesítőbb szokása, hogy mindig elkésik. A Bp. Honvédban védett kézilabdakapusként. Dávid (25) Bevallása szerint néha még kicsit éretlen. Azért akar a villába jutni, hogy megmutassa: nem a semmittevő celebecskék az igazi sztárok.

Bomba nők: Kata (21) Nem könnyű eset, egyszer pizsamában kiugrott az erkélyről, és elszökött bulizni. Modellkedik, feltűnt már a Playboynál is. Tisztaságmániás. Zsuzsi (23) Táncos, modell és hoszteszként is dolgozik. Legfőbb hibája, hogy nagyon sokat beszél. Adrienn (24) A pornószakmában háttérmunkásként dolgozott.

Dokik: Diána (28) Hajadon, jogi egyetemet végzett, most ügyvédjelölt. Szenvedélye a színház, a film, a vásárlás, no és a szex. Hetente jó párszor szeretkezik. László (40) Biztonsági tiszt, egy cég ügyvezetője. Kemény fickó, egyszer elment Afrikába egy embert megmenteni. Mindene a harcművészet. József (37) Ügyvédként dolgozik, imádja a munkáját, de van egy másik szenvedélye: a fiatal lányok. A jelentkezésnél a nyeremény vonzotta.

Naivák: Szandy (22) Pultosként dolgozik, igazi belevaló csaj. De szeretne végre kiszakadni a megszokott környezetéből. Példaképe az édesanyja. Melszi (20) Bevallása szerint internetfüggő. A ValóVilág számára hírnevet jelent, de elsősorban a csábító főnyeremény miatt jelentkezett. Zsófi (19)Még nincs húszéves, de már három éve pultosként dolgozik. Régi álma, hogy beköltözhessen a villába, hatalmas lehetőségnek tartja.

Okostojások: Balázs (36) Véleménye szerint girhes testalkata formabontó lesz a képernyőn. Minden a mozgás, már tíz éve írsztepptáncos. Norbert (30) Jelenleg egyedülálló a nyelvtanárként dolgozó srác, aki arra a legbüszkébb, hogy lefogyott 30 kilót, és azóta is tartja a súlyát. Alekosz(32) Imádja a hasát, egy disznótorossal vagy pörkölttel bármikor le lehet venni a lábáról. A biztonsági őr fiú versenyszerűen sakkozik.

Házaspárok: Nono (35) és Stone (50) Két művészlélek, Nono festődolgozik. Stone-nak Nono már a harmadik felesége, de úgy érzi, benne megtalálta az igazit. Gina (29) és Kristóf (29) Kristóf felmondott a munkahelyén a ValóVilág miatt. Ginával tökéletes párt alkotnak, annak ellenére, hogy naponta többször is képesek összeveszni. Si-Sy (24) és Roberto (28) Hat év után is olyan szerelem tombol közöttük, mint kapcsolatuk elején. Si-Sy modellként dolgozik, Roberto pedig biztosítási közvetítő, úgy érzik, együtt mindenre képesek.

Plasztikcicák: Adri (33) Adri pár évvel ezelőtt már a Playboy címlapján is szerepelt, a tökéletes test érdekében hetente ötször jár edzeni. Idegesítően rendmániás, folyamatosan takarítási kényszere van. Regina (23) Imádja az életet, és élvezi is rendesen. A férfiak számára ismerős lehet az arca, hiszen pornószínésznőként dolgozik, nem véletlen, hogy az Orgazmus koktél a kedvence. Szandika (20) A táncoslány büszke arra, hogy céljait elérte az életben. Szerinte neki találták ki a VV-t, mert imád szórakozni és szórakoztatni. A kérdőívre azt írta: nonstop szeretkezik…

Rossz kislányok: Niki (20) Igazi életművész, aki eddig jól kivágta magát minden helyzetből. A nyereményből édesanyját szeretné segíteni. (fent) Beus (20) Jelenleg munkanélküli, és barátja sincsen. Minden őrültségre képes, amit eltervez, azt kivétel nélkül véghez is viszi. (jobbra) Anikó (21) Pedikűrös, profi a műkörmözésben. Bevállalós, mindent ki akar próbálni. (balra)

Szépfiúk: Gombi (27) Sok mindent kipróbált, volt pultos, most fodrásztanuló. Édesapját sajnos elvesztette, édesanyja és kedvese a legnagyobb szurkolója. Jerzy (22) Tolmácsként és táncosként dolgozik, szeretné, ha az emberek megismernék a nevét. Nagyon talpraesettnek tartja magát. Sanya (32) Szerepelt a Rettegés foka című show-ban, ahonnan győztesként távozott. A személyi edzőként dolgozó fiú ezúttal is ebben reménykedik

Testvérek: Norbi (22) és Gergő (19) Attól rettegnek, hogy meghalnak egy repülőgép-balesetben. Erre a villában nincs esélyük, ott biztonságban lesznek, de nem emiatt, hanem a buli kedvéért jelentkeztek. Gigi (20) és Béci (25) Két örökmozgó, akik szenvedélyesen szeretnek táncolni. Jó testvérnek tartják magukat, de mégis képesek minden apróságon összeveszni. Gábor (30) és István (30) Két igazi vagány fiú, akik ráadásul ikrek. Teljes mértékben megbíznak egymásban, a gördeszkázás a szenvedélyük.

Törtetők: Ildi (28) Az aerobikoktatónak két szenvedélye van, a salsa és a szex. Reméli, hogy az összezártság segít majd jobban megismerni önmagát. Zsani (25) A felszolgálólány jelenleg egyedül él. Nem tagadja, őrült hisztis tud lenni, ezért kíváncsi, hogyan bírja majd a külvilágtól elzártan… Éva (27) Szereplési kényszere van, régi álma, hogy részt vegyen a valóságshow-ban. Hét nap alatt nyolcszor szexel, nem bírja ki nélküle.

Forrás: blikk.hu


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!