KezdőlapBulvárA valódi ok, amiért Meghan és Harry elköltözött a Kensington palotából

A valódi ok, amiért Meghan és Harry elköltözött a Kensington palotából

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle-nek hozzá kellett szoknia új szerepéhez a brit királyi családban, és el kellett fogadnia azt a tényt, hogy a férje soha nem lesz király.

Ez pedig olyan mértékben befolyásolta a viselkedését, hogy végül ő és Harry herceg arra kényszerültek, hogy kiköltözzenek a Kensington palotából, ahol addig Vilmos herceggel és feleségével éltek.

Eleinte úgy tűnt, hogy a két királyi pár között jó kapcsolat alakul ki, különösen Katalin és Meghan között, mivel Cambridge hercegnéje mindent megtett annak érdekében, hogy Meghan otthon érezze magát.

Azonban a Tom Quinn által írt és a Daily Mail által közzétett memoárban a palota egyik forrása azt állítja, hogy feszültségek alakultak ki Sussex és Cambridge hercegnéi között, különösen akkor, amikor Meghan kénytelen volt elfogadni azt a tényt, hogy a férjéből soha nem lehet király.

„Idővel bárkinek a fejébe szállhat a dicsőség, ha a királyi család tagja lett – Vilmos és Harry pedig egy idő után elkezdtek a feleségeik nélkül találkozni, hogy elkerüljék a kínos pillanatokat” – mondta az idézett forrás.

Innentől kezdve a dolgok csak még rosszabbra fordultak.

Az említett forrás azt állítja, hogy Harry és Meghan elköltözése a Windsor birtokon lévő Frogmore Cottage-ba, Meghan viselkedésének köszönhető, aki rákiabált Katalin egyik alkalmazottjára.

Cambridge hercegnéje megdöbbent sógornője viselkedésén.

„Mint sok ember, aki nem szokott hozzá a személyzethez, Meghan is visszaélt a státusával; egyrészt olyan akart lenni, mint Diana, a szívek hercegnője, másrészt viszont az akarta, hogy az emberek azonnal vigyázzban álljanak, ha ő tapsol egyet” – magyarázta a palotához közeli forrás.

Úgy gondolják, ez az esemény vezetett azokhoz a beszélgetésekhez, amelyek végül Sussex hercegének és hercegnéjének távozását eredményezték a Kensington palotából.

Időközben a pár kilépett a brit királyi családból, és Los Angelesbe költöztek, ahol anyagilag függetlenül szeretnének élni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet