KezdőlapBulvárAda személyes szívügye az idei VIVA Teleton

Ada személyes szívügye az idei VIVA Teleton

-

VJ Ada ikerfiai koraszülöttként láttak napvilágot, így a VIVA műsorvezetője érzékenyen reagál minden olyan hírre, ami arról szól, hogy a vártnál korábban és emiatt betegen jöttek világra kisbabák. Így Ada most nagyon boldog attól, hogy ebben az évben a VIVA Teleton segélyakcióban a koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló Peter Cerny Alapítvány számára gyűjt a csatorna, a cél pedig egy mentőautó megvásárlása.

Ada ikerfiai ma már egészséges, rosszcsont lurkók, a születésük azonban nem volt problémamentes. Bence és Bálint igencsak ráijesztettek a szüleikre, amikor a kiírtnál több héttel korábban jelezték, hogy ők már nem szeretnének tovább édesanyjuk hasában maradni. Az újdonsült családnak szerencséje volt, hiszen ikerterhessége miatt Ada eleve olyan kórházban szült, ahol volt koraszülött osztály, így a fiúkat azonnal inkubátorba tudták tenni. Sok kórházban azonban nincsen ilyen felszerelés, éppen ezért van nagy szükség van a Peter Cerny Alapítvány koraszülött mentőautóira, akik azonnal, biztonságos körülmények között tudják szállítani a csecsemőket. A zenecsatorna csinos VJ-je nagyon örül, amiért a VIVA Teleton idén a koraszülött-mentésben fontos szerepet betöltő alapítvány számára gyűjt, a cél pedig hatalmas: egy új mentőautó vásárlása, hogy még több baba kaphassa meg az esélyt az egészséges élethez.

„Nagyon sok alapítvány van, amelyeknek szükségük van a támogatásra, de úgy látom és tapasztalom, hogy manapság sajnos egyre több a koraszülés és egyre több beteg kisbaba jön világra, akiken a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat jól felszerelt autója segíthet. Sajnos ezekből a mentőkből jelenleg csupán három van, ezért kell nekik segítenünk. Most, az idei Teletonon lehetőségünk van arra, hogy az alapítványt még egy rohamkocsival gazdagítsuk, hogy még több koraszülöttön tudjanak segíteni.” – mondta lelkesen Ada, akit szintén egy Peter Cerny Alapítványi autó szállított át koraszülött gyermekeivel egyik kórházból a másikba.

A Teleton hétvége december 18-án és 19-én jelentkezik élőben a VIVA műsorán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet