KezdőlapBulvárAlig született meg a kisbabájuk, máris hívja őket a kötelesség. Ez vár...

Alig született meg a kisbabájuk, máris hívja őket a kötelesség. Ez vár idén Harryre és Meghan Marklere

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Alig egy hónap telt el első gyermeke megszületése óta, Harry hercegnek és Meghan Markle-nek máris vissza kell térnie a nyilvános kötelezettségeihez. Miután tavaly sikeres turnét zártak Ausztráliában és Új-Zélandon, nemsokára ismét repülőre szállnak, és Afrikába indulnak.

Idén őszre tervezik azt a körutat, mely teljesen átszeli majd a forró kontinenst, és hosszabb állomásokat foglal majd magába Angolában és Malawiban.

Az afrikai humanitárius tevékenységet még Diana hercegnő indította útnak jónéhány évvel ezelőtt, most pedig a fia veszi kézbe, és folytatja anyja munkáját. Diana nagyon szerette Afrikát, és mélyen kötődött az ott élő emberekhez.

Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától, Harry herceg ugyanis szintén sokszor megfordult a fekete kontinensen, és számos, árvákat segítő programba kapcsolódott be már. A szívek hercegnője legutóbb 1997 januárjában látogatott el Angolába, néhány hónappal a tragikus baleset előtt.

Egyelőre nem tudni, hogy a Sussexi hercegi pár elviszi-e magával a kis Archie-t az őszi körútra. Talán a kis herceg egy ideig elkíséri majd a szüleit, de nem lesz mindig velük a turné ideje alatt. Ebből megítélve, és biztonsági okokból sem valószínű, hogy Meghan is végig ott állhat majd a férje oldalán, Afrikában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet