Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szégyelli magát a kirohanásai miatt.

Javában zajlik a Farm VIP vetélkedő a TV2-n, melynek tagja Ambrus Attila is, aki eddig számos konfliktus okozója/részese volt. Az erdélyi származású férfi számtalanszor felkapta a vizet társain, sok esetben gorombán, káromkodva adott hangot nemtetszésének.

A szerda esti kibeszélő show vendégeként elmondta, bánja, hogy nem tudta jobban türtőztetni magát.

Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy ő volt az a játékos, akinek mondandóját legtöbbször kellett kisípolni.

“Nagyon rossz nézni, hogy mennyire parasztként viselkedek, mennyire nem úriemberként tudok viselkedni. Viszont egyrészt a vérem, másrészt meg nem bírom az igazságtalanságot, nem bírom a tudatlanságot, nem bírom azt, hogy úgy állnak bele dolgokba az emberek, hogy nem biztos, hogy láttak ilyet korábban. És valóban nem volt szerencsés, nem tudok kommunikállni, ezt aláírom. Nem vagyok jó diplomata, de pont ez a különbség köztünk és a másik csapat között, hogy elmondjuk, amit gondolunk és nem vagyunk ilyen langyos víz” — mondta Ambrus Attila Demcsák kérdésére, hogy kicsit elszégyellte-e magát a viselkedése miatt.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!