KezdőlapBulvárAnna hercegnő "megtiszteltetésnek és kiváltságnak" nevezte, hogy Erzsébet királynővel lehetett annak utolsó...

Anna hercegnő „megtiszteltetésnek és kiváltságnak” nevezte, hogy Erzsébet királynővel lehetett annak utolsó óráiban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Napokkal azután, hogy bátyja, akit ma már III. Károly királyként ismernek, nyilatkozatot adott ki édesanyjuk, II. Erzsébet királynő halála után, Anna hercegnő kiadta saját megható üzentét.

Ebben a királyi hercegnő elárulta, hogy „szerencsés” volt, hogy az utolsó 24 órát édesanyjával tölthette.

„Megtiszteltetés és kiváltság volt elkísérni őt utolsó útjain. Tanúja lenni annak a szeretetnek és tiszteletnek, amelyet oly sokan tanúsítottak ezeken az utakon, egyszerre volt alázatos és felemelő” – fogalmazott Anna hercegnő.

Kedden Anna hercegnő elkísérte édesanyja koporsóját, amikor Edinburgh-ból Londonba repült, ahol Károly király és felesége, Kamilla fogadta őt.

Miközben az Egyesült Királyságban folytatódik a tíznapos gyászidőszak, tömegek érkeznek Londonba, hogy leróják kegyeletüket II. Erzsébet királynő előtt.

Nemcsak az Egyesült Királyság polgárai gyászolnak, a világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy kifejezzék részvétüket az egész királyi családnak.

Anna hercegnő mindenkinek megköszönte a szeretetnyilvánítást a családja számára rendkívül nehéz időszakban.

„Mindannyian osztozni fogunk egyedülálló emlékekben. Köszönetet mondok mindenkinek, aki osztozik a veszteségünk érzésében. Talán eszünkbe jutott, hogy mennyire természetesnek vettük a jelenlétét és a nemzeti identitásunkhoz való hozzájárulását” – fogalmazott a hercegnő.

„Nagyon hálás vagyok a drága bátyámnak, Károlynak nyújtott támogatásért és megértésért is, miközben vállalja a Monarchia további felelősségét.”

„Édesanyámnak, a királynőnek köszönöm” – zárta sorait Anna hercegnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet