Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Édesapja hét éven át terrorizálta a családot.

Az X-Faktor 19 éves döntőse, Gödöllei Emánuel már több dalában is megénekelte szomorú gyerekkorát, ám most a Blikknek elárulta, mi történt vele valójában. Az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzője elmondta, apja rajtuk vezette le a feszültséget, őt, nagyobbik testvérét és anyját is rendszeresen verte.

“Apám vert minket, a nagyobb öcsémet, Rubent és anyát is. Nem ivott, nem azért volt agresszív, hanem így vezette le a feszültséget… Hét évig tartott a terror, 2007-től 2014-ig, amikor kicsi voltam, nagyon féltem tőle. Anyám is, nem mert lépni, pedig kértük, hogy menjünk el. Többször is megszöktem otthonról, de nem volt hová mennem, így mindig hazatértem. Pedig voltak olyan kemény veszekedések, verések is, amikor kihívtam apámra a rendőröket, persze nem csináltak vele semmit” – mondta a fiatal tehetség.

Édesanyja 7 év szenvedés után gyűjtötte össze bátorságát, és amikor az apa Németországban dolgozott, megszökött négy gyerekével. Mivel senki sem segített rajtuk, egy csepeli anyaotthonban húzták meg magukat.

De a család rémálma ekkor sem szűnt meg, apjuk megtalálta őket.

“Apám egy hónapig nem talált minket, végül mégis a nyomunkra akadt, majd megjelent. Könyörgött, sokadjára ígérte, hogy megjavul, de anyám nem dőlt be neki.” – mondta Gödöllei Emánuel.

“Más nem tudott arról, mi történik velünk, mert nem mertük elmondani. Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet, mert a ruha alatt nem látszottak az iskolában a kék-zöld foltok” – mondta Emánuel.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!