KezdőlapBulvárAz erdélyi Solyom Berni nyerte meg az X-Faktort 2022-ben

Az erdélyi Solyom Berni nyerte meg az X-Faktort 2022-ben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szombat este eldőlt, hogy ki nyeri az X-Faktor tizenegyedik szériáját. A döntőben hárman álltak színpadra, Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin, a nézők szavazatai alapján a gyergyószentmiklósi lány, Solyom Berci nyerte meg az X-Faktort.

Hárman szálltak versenybe az X-Faktor döntőjében, hogy bebizonyítsák, megérdemlik az RTL tehetségkutatójának fődíját. Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin több dallal is színpadra lépett szombat este, de közülök csak egy vihette haza az X-Faktor főnyereményét.

A nézők szavazatai alapján elsőként Mihályfi Luca esett ki a döntőből, ő kapta a legkevesebb szavazatot. Kiss Kevin és Solyom Berni között dőlt el ki lesz az X-Faktor győztese 2022-ben.

A nézők pedig döntöttek: Solyom Berni lett az X-Faktor 2022-es győztese!

A mentorok szerint a fiatal lány a Fináléban ért csak igazán be, olyan sokoldalú arcát mutatta meg, hogy egyértelműen megérdemelte helyét a döntőben, és most már a győzelmet is.

Nézd vissza itt Berni egyik legcsodálatosabb produkcióját, amelyet a Bagossy Brothers Companyval közösen adott elő.

„Nagyon szépen köszönöm a nézőknek, köszönöm szépen aki rám szavazott. Nyomjuk tovább” – mondta győzelme után Solyom Berni.

Solyom Berni mentora, Bye Alex immár negyedszerre is győztes mentor lett az X-Faktor története során!

„Úgy éreztem, hogy nem szabad hozzányúlnom a lényedhez, amit hoztál magaddal és amit megszerettek az emberek. Úgy éreztem, hogy nem szabad ezt bántanom, egy picit szabad hozzátennem és javaslatokat szolgálnom, amit te megfogadtál. Nagyon büszke vagyok rád Berni” – mondta Bye Alex Berni egyik produkciója után, majd hozzátette, a lány a legnagyobb formája ennek az évadnak.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet