KezdőlapBulvárAz ikrek, akik születésükkor még egy testen osztoztak - 9 hónapos korukban...

Az ikrek, akik születésükkor még egy testen osztoztak – 9 hónapos korukban sikerült szétválasztani őket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 18 éves Macey és Mackenzie Garrison összenőtt ikrekként jöttek a világra, a medencéjüknél voltak összekapcsolva. Van egy harmadik ikertestvérük is, Madeline. Macey-t és Mackenzie-t 9 hónapos korukban választották szét 2003-ban, a műtét 24 órán át tartott. Ezután egy-egy lábbal nőttek fel, és további műtétekre volt szükségük, hogy a lehető legnormálisabb életük lehessen.

Az ikrek biológiai édesanyja és édesapja drogfüggők voltak, és az édesanyjuk nem részesült semmilyen terhesgondozásban, akkor járt először a kórházban, amikor megszülte a gyerekeket, így fogalma sem volt róla, hogy az ikrek közül ketten összenőve születnek majd. A lányokat nem sokkal a műtét után örökbe fogadták, örökbefogadó anyjuk, Darla Keller, három saját fia mellett a három lányt is felnevelte.

Bár az emberek általában azt várnák, hogy Macey és Mackenzie mindent együtt csinálnak, és hasonlóan is gondolkodnak, a két lány valójában nagyon független, és különbözik a személyiségük is. Mackenzie jobban szeret öltözködni, míg Macey inkább a laza, sportos stílust kedveli.

Macey 2 éve párkapcsolatban él, Mackenzie azonban egyelőre nem randizik, és nem is biztos benne, hogy lát párkapcsolatot a jövőjében, mivel egy kissé aggódik amiatt, hogy a fogyatékossága miatt nem felel majd meg a férfiaknak, és ezen a téren van egy kis önbizalomhiánya, de egyelőre nem aggódik túlságosan emiatt, azt mondja, jól érzi magát egyedül is.

Bár gyerekkoruk óta tisztában vannak a másságukkal, soha nem hagyták, hogy ez bármiben is megakadályozza őket.

„Nagyon függetlenek vagyunk, nincs szükségünk segítségre. Nagyjából mindent meg tudunk csinálni, amit a „normális” emberek is. Nem úgy nézek önmagamra, hogy nem tudom megtenni ezt, vagy azt, mert csak egy lábam van. Mi egyszerűen nem ilyen emberek vagyunk.” – mondja Macey.

A köztük lévő különbségek ellenére jól kijönnek egymással, sok közös barátjuk van, és gyakran szerveznek közös programokat is, de most izgatottan várják, hogy kezdetét vegye életük következő szakasza, amiben már egy kicsit kevesebbet lesznek együtt, ugyanis hamarosan különböző egyetemeken fognak tanulni, és nem élnek majd együtt.

„Azt hiszem, ez nagyobb önállóságot fog biztosítani a számunkra, amit én személy szerint nagyon várok, mert eléggé függünk egymástól, ezért azt gondolom, jót tesz majd, ha egy kicsit magunkban lehetünk, és egyedül fedezhetjük fel önmagunkat.” – mondja Mackenzie.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet