KezdőlapBulvárAz ikrekkel terhes nőt azzal vádolták, hogy csak a pénzéért ment hozzá...

Az ikrekkel terhes nőt azzal vádolták, hogy csak a pénzéért ment hozzá a babák apjához, aki kerekesszékben ül

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Austin Jones most 26 éves, nemrég indította el saját vállalkozását, és családot alapított a feleségével, de amikor 1996-ban megszületett, az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy legfeljebb két évet élhet egy ritka betegség, a légzési nehézséggel társuló spinális izomatrófia vagy gerinc eredetű izomsorvadás miatt. Ez a betegség lassan felemészti az izmokat, a meggyengült izmok pedig csak korlátozottan használhatóak.

Jones azonban rácáfolt a prognózisra. 7 éves korában légzési elégtelenség lépett fel nála, és bár innentől kezdve lélegeztető gép és kerekesszék használatára volt szüksége, hálás azért, hogy életben lehet.

„Ez olyan életet és perspektívát adott nekem, amit soha nem tudtam volna elképzelni” – mondta ezzel kapcsolatban.

Austin Jones ma már egy kislány édesapja, és feleségével most ikreket várnak, ráadásul a saját vállalkozását is elindította – egy ruházati céget alapított, amivel szeretné felhívni a figyelmet a betegségére, ugyanakkor megpróbál pénzt is gyűjteni a további kutatásokra.

Megtanulta, hogy ne vegye magától értetődőnek az életet, igyekszik minél több emléket gyűjteni, és hálás mindazért, ami megadatott neki. Úgy tűnik azonban, hogy ezzel nem mindenki tud azonosulni.

Amikor idén augusztusban Jones bátyja megosztott egy videót az esküvőjéről a TikTok-on, a gratulációk mellett sok kritikus hozzászólást is kaptak, és többen is kételkedtek a kapcsolat őszinteségében.

Voltak felhasználók, akik egyszerűen nem tudták megérteni, miért ment hozzá a felesége, és többen is megkérdőjelezték a nő szándékait. Egyesek azzal vádolták, hogy valószínűleg csak a pénze miatt ment hozzá a férfihoz, mások pedig gratuláltak ugyan, de megjegyezték, hogy a menyasszony nem tűnt boldognak a videón. Egy hozzászóló arra is kíváncsi volt, vajon mit gondolnak a nő szülei a házasságról.

„Nem gondoltam volna, hogy lehetséges olyan nyomorúságosan érezni magadat, mint azok az emberek, akik ezeket a hozzászólásokat írták” – jegyezte meg Jones.

A testvére szintén a védelmükre kelt, és elmondta, hogy a sógornője biztosan nem a pénzéért ment hozzá az öccséhez, mégpedig azért, mert Jones egyáltalán nem gazdag. Még csak most indította el a vállalkozását, így az egyelőre nem jövedelmező, és a házaspár együtt él vele egy 1800-as évekbeli parasztházban, ami kevesebbe került, mint egy új autó.

Biztosította a felhasználókat, hogy a testvére és a sógornője őszintén szeretik egymást, közös céljaik és álmaik vannak, és a család a legfontosabb a számukra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet