KezdőlapBulvárAz orvosok azt mondták, soha többé nem fog tudni járni, és nem...

Az orvosok azt mondták, soha többé nem fog tudni járni, és nem lehet több gyereke, terhesen állt oltár elé

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Brittney Bedwell 4 évvel ezelőtt egy ATV-baleset következtében bénult le. Az orvosok akkor azt mondták neki, hogy soha többet nem lesz képes járni, és nem eshet újra teherbe. Ennek ellenére a 26 éves nő minden valószínűségre rácáfolt, amikor múlt szombaton a saját lábán állt oltár elé, ráadásul 4 hónapos terhesen.

A szörnyű baleset egy időre megtörte a fiatal édesanya lelkierejét, de családja és barátai támogatásával, valamint kitartással és bátorsággal végül mégis sikerült megvalósítania az álmait. Az esküvője napján egy mankóra támaszkodott, miközben édesapja az oltár elé vezette, ahol leendő férje, Glen, várt rá.

„Ez nagyon fontos volt a számomra, mert láttam, amikor apa az oltár elé kísérte a nővéreimet, és tudtam, hogy én is ezt akarom, úgyhogy még keményebben kellett dolgoznom.” – mondta Brittney.

Nővére, Ashley Sieb, a nagy nap különleges pillanatait egy videóban is megosztotta, és ezt írta mellé a Facebookon: „Szavak nélkül maradok tőle. Szóval csak annyit mondok – Brittney Bedwell arra ösztönöz, hogy soha ne adjam fel. Hogy higgyek a csodákban. Hogy maradjak erős. Hogy dacoljak a valószínűségekkel. Hogy szeressek mélyen és szabadon. Sok boldogságot, húgocskám! Lenyűgöző vagy és erős.”

A videót más felhasználók is nagyra értékelték, az egyik hozzászóló még azt is elárulta, hogy a videó láttán sírva fakadt egy parkolóban, és gratulált a gyönyörű menyasszonynak. Egy másik hozzászóló pedig azt írta: „Micsoda rocksztár! Gyönyörűen néz ki, és te is!” Brittney nővére így válaszolt a jókívánságokra: „Köszönöm mindenkinek az örömteli szeretetet és fényt. Nagyszerű napja volt! Nagyon büszkék vagyunk rá, és nagyon örülünk neki és Glennek.”

Az évekkel korábban történt baleset után Brittney hónapokat töltött a kórházban. Több műtét és egy súlyos fertőzés után Bedwell szívszorító hírt kapott.

„Egy orvos azt mondta nekem, hogy soha többé nem fogok járni, és bár nem akartam elhinni, egy ideig mégis elhittem, depressziós voltam és szorongtam, de miután ezen túljutottam, egyszer csak felébredtem, és éreztem valamit a lábamban, és tudtam, hogy ennek még nincs vége.” – mondta Brittney.

A baleset után nagyon keményen küzdött, csodával határos módon járni kezdett a gyógytorna segítségével, és sokkal erősebb lett. Glen a kórházban kérte meg a kezét.

„Ott vannak nekem a gyerekeim, ott van a férjem és a családom, akik mind az én oldalamon állnak, ezért még keményebben kell küzdenem, mert ők szurkolnak nekem.” Mindössze néhány nappal az esküvője után az elszánt édesanya már készen áll folytatni a fizioterápiát, hogy végleg felállhasson a kerekesszékből. „Jövő hétre már elő van jegyezve a terápia, úgyhogy felállok ebből a székből.” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet