KezdőlapBulvárBabát vár Lipcsei Betta

Babát vár Lipcsei Betta

-

Lipcsei Betta

Lipcsei Betta anyai örömök elé néz, a Sport TV szépséges műsorvezetője elárulta, kisfiút hordoz a szíve alatt.

Várandóssága során szerencsére eddig minden a legjobban alakult, így a Harmadik félidőből még sokáig nem kell nélkülözniük rajongóinak. Betta kisfia már most tiszteletben tartja anyukája focirajongását és munkáját, az orvos szerint nagy az esélye, hogy megvárja a bajnokság végét, és csak május végén jön világra. A műsorvezető örül neki, hogy a Sport TV-nél azt mondták neki, addig dolgozik, ameddig szeretne, ha nagy hassal dolgozik, akkor azzal.

A gyermeket tervezték, mielőtt bárki találgatna, bár meglepően hamar érkezett meg a pozitív visszajelzés. A sportos kismama pedig csak mostanában kezdett lassítani, orvosa már nem javasolja a futást. Azért a szobakerékpározás, egy kis alakformálás nélkül nem bírná: „Ha nem tudok sportolni, akkor rosszul érzem magam, fáradékonyabb, lehangoltabb vagyok” – árulta el. Az egyik kedvenc programja a jóga, ami segít a stressz oldásban, lazítani a pörgős mindennapokon, sőt a szüléshez szintén jó felkészülést ad.

A 25 esztendős tévés szépségkirálynő nem kertel:

„Sokan meglepődtek, hogy ilyen fiatalon vállaltuk a babát, de azt gondolom, ez a döntés nem hátráltat semmiben – mondta Betta. – Most értem abba az életszakaszba, amikor ez így jó. A mai világban eleve szuper, ha spontán és abszolút természetes módon sikerül egy pár számára a gyermekvállalás, különösen ha vágynak rá.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet