Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azt mondja, senki sem akar vele dolgozni, pedig már jópár helyen letett az asztalra valamit.

Baukó Éva nemrég teljesen kétségbeesett, azt mondja, a televíziók nem bíznak meg benne, senki sem akar vele hosszabb távon együtt dolgozni. Ráadásul mivel ismert személy a civil életben sem tud elhelyezkedni.

A Való Világ egykori botrányhőse azt mondja tíz éve létbizonytalanságban él, mert egyik televíziós csatornánál sem sikerült hosszabb ideig megmaradnia, írja a Blikk.

„Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendég műsorvezető voltam, pedig úgy érzem jól ment a dolog. Ám úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet… Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra.” – fakadt ki az egykori villalakó.

“Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem! Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani!” – borult ki Baukó Éva.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!