KezdőlapBulvárBefestette a szemét, felvágta a nyelvét és eltüntette a köldökét: a járókelők...

Befestette a szemét, felvágta a nyelvét és eltüntette a köldökét: a járókelők pánikba esnek a fiatal férfi láttán!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 24 éves ausztrál férfi, Ethan Bramble nem csak a testét, de még a szemgolyóját is tetováltatta, kettévágatta a nyelvét és eltüntette a köldökét. Nem biztos, hogy szeretnénk vele találkozni egy sötét sikátorban!

Ethan Modboy Bramble-nak több mint 218 000 Instagram-követője van @ethanmodboybramble oldalán, ami talán annak köszönhető, hogy a fiatalember tetőtől talpig tele van tetoválásokkal.

A 24 éves férfinak van egy kislánya, Ausztráliában él, ketté van hasítva a nyelve, implantátumai vannak, de fekete tintával még a szemgolyója is ki van tetoválva.

“Elkezdtem tetováltatni magam, mert mindig érdekesnek találtam. Főleg, hogy nagyon sokan rosszallóan beszélnek a tetoválásról, nem értem miért. Ha egyszer elkezded, egy idő után egy óriási tetoválás leszel, ez egy szenvedély” – mesélte a férfi.

Ethan tetoválásai kisebb vagyont érnek, de szerencséjére sok barátja van az iparban, akik „szinte semmi pénzért” varrnak. A fájdalom pedig, hát igen, azt ki kell bírni, nem lehet tőle megszabadulni, mivel órákat vagy a tű alatt.

„A bordáimon volt a legfájdalmasabb, ilyet soha életemben nem éreztem” – mondta Ethan.

Ethan nem csak a tetoválások szerelmese, valójában számos testátalakításon van már túl: “fel van hasítva a nyelvem, a kezemben és a karomban implantátumok vannak, tetovált a szemgolyóm, a füleim és az orrlyukam ki van tágítva, nincs meg a köldököm, és a sor még koránt sincs lezárva.”

Ezek közül talán a nyelvhasítás után maradt seb gyógyult be a legkésőbb. Ethan elmondása szerint körülbelül öt napig semmit sem tudott csinálni, sem enni, sem rendesen  beszélni.

“Bárhová megyek, nagyon megnéznek, de egy idő után megtanultam elfogadni a fura reakciókat” – mondta Ethan.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet