KezdőlapBulvárBencsik Tamara távozott a Megasztárból

Bencsik Tamara távozott a Megasztárból

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szombat este ötön léptek színpadra a Megasztár 4 döntőjében. Az est folyamán az énekesek két dalt adtak elő, a nézők szavazatai alapján Tóth Lüszi és Bencsik Tamara került a zsűri döntése elé.

Fekete Dávid ismét musical dallal lépett a zsűri és a közönség elé. A 21 éves győri énekes a Manchaster England című dalt adta elő. Második versenyzőként Bencsik Tamara lépett színpadra, aki az Everlasting Love című dallal próbálta elnyerni a nézők és a zsűri tetszését.

Tóth Lüszi a Titanic főcímdalával, a My heart will go on című dallal készült a szombat estére, míg Király Viktor a Maroon 5 csapat This Love dalával állt színpadra. Lakatos Krisztián ismét swingben utazott, a New York, New York című dallal.

Az egyéni választás után mindegyik megasztáros stílusától eltérő dallal lépett színpadra. Bencsik Tamara Bonnie Tyler Holding On For a Hero című dalát énekelte el, és kétségkívül ez volt szereplésének legjobb teljesítménye. Tóth Lüszi a Deep Forest Martha’s Song-ját, míg Király Viktor az English man in New York című dalt hozta.

A nézők szavazatai alapján a két lánynak, Bencsik Tamarának és Tóth Lüszinek kellett a zsűri döntése elé járulnia, ők pedig Bencsik Tamarát küldték haza a Megasztárból.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet