Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egész éves exkluzív szerződéssel pecsételte meg együttműködését a gyönyörű fitness világbajnoknő és a Tv Paprika. Az egészséges életmód elkötelezett híveként is ismert sportolónő a Tv Paprika napi műsorában a Receptdarálóban, majd a Fitt-térítőkben is feltűnik, arcával képviselve a csatornát az egészséges táplálkozás vonalán.

A Tv Paprika képernyőjén már korábban is láthattuk, hiszen Béres Alexandra és a főzőcsatorna „házassága” tulajdonképpen a Fő az egészség! című műsorral kezdődött még tavaly ősszel, melynek során kiderült, remek az összhang a televízió és a fitness királynő között. A forgatások rendkívül jó hangulatban teltek, és a főzés mellett a sportnak és a humornak is jutott hely. Így Alexandra örömmel fogadta, amikor a csatorna megkereste a folytatásról szóló tervekkel.

„Bevallom őszintén, tartottam az első megkereséstől. Féltem, hogy amint az a médiában lenni szokott, a szenzáció a lényeg, de a forgatásokon kiderült számomra, hogy egy igazi szolgáltató műfajról van szó, hiteles, és valóban ad a nézőknek. Serával nagyon jól összebarátkoztunk és jól kiegészítjük egymást, én figyelek az egészséges vonalra, míg ő az ételek elkészítéséért és a kifogástalan ízért felel. Ezért is örültem a folytatásnak, mert számomra ez a fajta együttműködés kompromisszumoktól mentes. És hogy némi magánéleti vonatkozást is eláruljak, az új feladatok hozadéka a mindennapjaimban is megmutatkozik, ugyanis rengeteg Serától tanult fogást csempészek az otthoni főzésbe, természetesen a család legnagyobb megelégedésére.” – nyilatkozott Szandra a közös munkáról.

Alexandra régóta elkötelezett híve az egészséges életmódnak, melynek szerves részét képezi a táplálkozás, nem véletlen, hogy évekkel ezelőtt megalkotta az azóta is sikeresen működő Súlykontroll programot. Ám mostantól hívei nem csak a programot követve találkozhatnak vele, hanem a tematikus gasztrocsatorna képernyőjén keresztül a Receptdaráló és később a májusban induló Fitt-térítők című műsorok által is részesülhetnek tanácsaiból és tervezhetik meg segítségével a tudatos táplálkozást napról napra.

Receptdaráló minden hétköznap és szombaton 10:00-kor és 19:00-kor a Tv Paprikán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!