Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Beyonce Knowles énekesnő került az első helyre azon a Forbes toplistán, amelyben a 30 év alatti legjobban fizetett sztárok névsorát összegezték.

Reklámszerződéseiknek, turnéiknak és igencsak jól jövedelmező koncertjeiknek köszönhetően a 30 év alatti legjobban fizetett hírességek összesen 573,5 millió dollárt kerestek 2009 június 1 és 2010 június í között, írja a Forbes. Összesen 12-en vannak.

24 éves átlagéletkor

A toplista első helyezettje az R&B énekesnő, Beyonce Knowles áll, aki jelenleg 28 éves, aki egy év alatt 87 millió dollárt keresett.

A Forbes szerint az énekesnő keresetét mintegy 90 koncertje alatt kereste, de mindehhez hozzájön a L’Oreal és Nintendo márkákkal kötött szerződése, valamint saját ruhakollekciója, a Dereon.

A második pozíciót Britney Spear kapta meg. A szintén 28 éves énekesnő 12 hónap alatt 64 millió dollárt kasszált. Pozíciója igencsak meglepő, hiszen az elmúlt években botrányai miatt volt hangos a sajtó, de az elmúlt két évben több mint 90 koncertet adott és igencsak szép szerződéseket kötött különböző márkákkal.
A harmadik helyen a 24 éves Lady Gaga áll, akinek bevételei elérik a 62 millió dollárt. Stefani Joanne Germanotta 106 koncertet tartott egy év alatt, olyan dalokat adott ki, amelyek egyből meghódították a slágerlistákat, videóklipjeit millióan nézték meg a YouTube-on. Lady Gaga igazi fenomén.

A negyedik helyen Miley Cyrus énekesnő áll, aki 17 évesen már azzal büszkélkedhet, hogy egy év alatt 48 millió dollárt keresett. Miley sikerét a Hannah Montana sorozat hozta meg, de szerepelt két mozifilmben is, a Tha Last Song és a Hannah Montana: A film is szépen teljesített, Can’t Be Tamed albuma 57 állomásos koncertturnét hozott.

Miley Cyrus után ismét egy fiatal énekesnő következik, Taylor Swift egy év alatt 45 millió dollárt keresett. 20 évesen Taylor tavaly Fairless című albumával első lett a toplistákon, csaknem 3,2 millió albumot adott el, dalait pedig 12 millióan töltötték le az iTunes és Amazon webáruházairól.

Az énekesnő csaknem 100 koncertet adott és olyan neves cégekkel kötött szerződéseket mint a Sony és a CoverGirl.

A Forbes toplistájának következő hírességei között megtalálhatjuk LeBron James kosárlabdázót (25 éves, 43 millió dollár), Roger Federer teniszezőt (29 éves, 43 millió dollár), Eli Manning focisztárt (29 éves, 40 millió dollár), Terrell Suggs-t (27 éves, 38 millió dollár), Cristiano Ronaldo-t (25 éves, 36 millió dollár), a The Jonas Brothers csapatot (Nick – 17 éves, Joe –  20 éves, Kevin – 22 éves, 35,5 millió dollár) és Philip Rivers focisztárt (28 éves, 32 millió dollár).Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!