KezdőlapBulvárBimbózó románc Bozsek Márk és Danics Dóra között?

Bimbózó románc Bozsek Márk és Danics Dóra között?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Annak ellenére, hogy úgy tartják, egyikőjük sem esete a másiknak, mégis sok közös van bennünk, egy hullámhosszon vannak. Az X-Faktor új szériájában Bozsek Márk és Danics Dóra között alakul valami, ami egyáltalán nem számít újdonságnak a műsor történetében, hiszen volt már rá példa, hogy a fiatal énekesek szerelembe estek.

bozsek markTavaly Csobot Adél melegedett össze, a most már műsorvezetőként helytálló Istenes Bencével. Most a legújabb románc a 25 éven felettiek táborában van kialakulóban, Geszti Péter két mentoráltjai, Bozsek Márk és Danics Dóra között tűnik úgy, hogy működik az a bizonyos kémia.

Bozsek Márk bátor nyilatkozatot tett a napokban, azt mondta, hogy Dórival imádják egymást, hiszen már a Mentorok Házában összekötötte őket a spiritualitás, Márk több meditációs gyakorlatot mutatott a lánynak, hogy könnyebben el tudjon lazulni. A fiatalok azóta sokat ugratják egymást, „szívják egymás vérét”. Annak ellenére, hogy Márknak nem az esete Dóri, elismerte, hogy mégis van benne valami. A Barátok Közt Szabijaként ismert énekesnek a természetes lányok jönnek be inkább, tetszenek a barna hajúak és szeműek.

Bozsek Márk tart attól, hogy elbukik

– Van úgy, hogy Dórit azzal szoktam piszkálni, hogy egyszer majd feleségül veszem – mesélte Márk.

Danics Dóra elismerte, hogy a kapcsolatuk a spiritualitásra vezethető vissza, neki is van egy kialakított saját hitrendszere. Dóri szerint barátságuk a Mentorok Házában kezdődött, ahol együtt meditáltak, készültek a meghallgatásra. Jelenleg egyikőjüknek sincs komoly kapcsolata, így decemberig bármi kisülhet kettejük közt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet