Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Belső Csaba szeretne biztos hátteret magáénak tudni, mire kikerül az állami gondozásból, a céljához vezető úton pedig nagyon fontos állomás számára az RTL Klub tehetségkutatója.

A Csillag Születiktől minden versenyző mást és mást vár, de talán Csaba céljai a legtisztábbak és legérthetőbbek.

– Nem maradhatok örökre állami gondozásban, pár év múlva már magamat kell ellátnom, ennek a nagybetűs életnek az alapjait szeretném letenni minél előbb. Szerencsére még nem hajt a tatár, van jó pár évem, de azokkal a lehetőségekkel, amelyeket ez a műsor ad, akár már hamarabb is elérhetem a célom.

A nagykőrösi srác nem szívesen beszél a családjához fűződő viszonyáról, számára az a megszokott helyzet, hogy nem támogatják otthonról, és egyedül kell megállnia helyét a világban.

Egyáltalán nem tartom a családommal a kapcsolatot, mondjuk úgy, hogy nem értjük meg egymást, külön síkon mozgunk. Hozzászoktam, hogy csak magamra számíthatok, de azért nem vagyok teljesen egyedül, vannak barátaim, nekem ők jelentik azt támaszt, amit másoknak a család.

A 18 éves tehetség a freestyle rapben is otthon van, azonban úgy gondolja azt ebben a műsorban már „lelőtték”, így inkább előre megírt, saját számokkal próbálja meg elkápráztatni a zsűrit és a közönséget.

Rapper vagyok, de nem a tipikus csajok, drogok, kocsik vonalat képviselem. Próbálok inkább sokatmondó társadalomkritikákat megfogalmazni a számaimban, ez az elsődleges cél, de azért elég sokszínű a palettám. Természetesen nekem is vannak olyan tipikus, csápoltassuk a népet számaim, de jobban szeretem azokat, amelyek elgondolkodtatnak.

Belső Csabát április 30-án, szombaton a második élő showban láthatod 20 óra 30 perckor az RTL Klubon!

Forrás: RTL Klub


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!