Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bódi Margó és Bódi Guszti dala minden párnak szerencsét hoz a házaséletben.

Bódi Margó szerint, ha valaki esküvőjén eléneklik az Aranyesőt, soha nem fog elválni

Azok az ifjú párok, akiknek a lagziján Margó és Guszti énekli a slágert, soha nem fognak elválni, állítja a Bódi házaspár. Legnagyobb slágerükkel képesek örökre összekötni a férfit és nőt.

“Nincsen olyan lagzi, ahol nem hangzik el az Aranyeső. Nem azért, hogy fényezzem magunkat, de negyven éve vagyunk a pályán, az Aranyeső pedig 2000 óta közismert szám. Azóta megszámlálhatatlan esküvőn vettünk részt, de még egyetlen olyan párról sem hallottam, hogy elvált volna, akinek a lagziján az Aranyesőt mi előadtuk. Komolyan mondom” – magyarázta Bódi Margó a Bors-nak.

Margó azt is elárulta a lapnak, hogy az új szezonban máris 117 lekötött fellépésük van, így ki sem látszanak majd a koncertezésből.

“Hál’ istennek nagyon sok a fellépés, egymást érik a céges bulik, szabadtéri, sörsátras fesztiválok, falunapok. Nem tudom, hogy mi történt vagy mi lehet a levegőben, de idén a szokottnál is nagyobb a házasságkötési kedv, rengeteg la­kodalom lesz. Legyen az sátras, paraszt- vagy szállodás lagzi. Minket ilyenkor fellépő sztárvendégnek hívnak vagy mi vagyunk a meglepetés. Néznek is nagyot a fiatalok, amikor meglátják, hogy a desszert helyett a Bódi család érkezik. Van, amikor sírásban tör ki a násznép, máskor sikításban. De ha a lánynak vagyunk a meglepetései, akkor az legtöbb esetben sír a meghatódottságtól” – mesélte Margó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!