Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Nemzet Színészei egymást támogatják a nehéz időkben, a négy fal között óvják egészségüket a koronavírus ellen.

A legendás Törőcsik Mari a koronavírus-járvány kitörése óta eltűnt a nyilvánosság elől, visszavonulva él otthonában, még unokája, Járai Máté sem látogatja, nehogy baja essen. A Bors nála érdeklődött a 84 éves színésznő állapotáról.

„Én sem szoktam hívni mivel már nagyon nehezen érteni, amit beszél, és nem akarom kifárasztani. Inkább a a nagynénémnél szoktam érdeklődni a hogyléte felől. Csak ő és az állandóan vele lévő ápolónői, segítői vannak körülötte a járvány alatt” – me­sélte Járai Máté a lapnak.

Törőcsik Mari egykori férje, a 86 éves Bodrogi Gyula is nyilatkozott a lapnak, ugyanis kettejük kapcsolata soha nem szakadt meg.

„Minden második nap felhívom Marikát, sajnos egyre rosszabbul van, de szerencsére vigyáznak rá, mindent megtesznek, hogy a közelébe se kerüljön a vírus. Aggódunk miatta, de Marika egy igazi harcos” – mondta Bodrogi, aki szintén karanténba vonult és csak telefonon tartja a kapcsolatot ismerőseivel, rokonaival.

Gyerekei és az unokái az ajtóban teszik le az ételt, ha valaki hiányzik neki telefonon beszélget vele.

“Megéltem egy háborút, tudom, milyen bezárva lenni és éhezni. Békét és türelmet kívánok a világnak, hiszem, hogy együtt le tudjuk győzni a koronavírust, hiszen ha otthon maradunk, akkor hamarabb elpusztul.” – mondta Bodrogi Gyula.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!