Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Felesége hangjára ébredt fel a kómából.

Boros Lajos súlyos szívműtéten esett át júliusban. A rádiós sokáig nem beszélt állapotáról, több hónapos hallgatás után végre elmesélte mi történt vele.

„Nagyon kemény heteken, hónapokon vagyok túl. Azt tudtam, hogy komoly műtét vár rám, és a gyógyulási folyamat sem lesz könnyű. Az operáció után intenzív osztályra kerültem, sokáig csak a családom látogathatott. Sosem voltam ágyban fekvő típus, de most erre volt szükség” – nyilatkozott pár nappal ezelőtt a rádiós a Ripostnak.

Boros Lajos ekkor még nem árulta el, hogy szívműtéte után öt héten át kómában feküdt.

„Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán befekszem, felébredek csütörtökön, akkorra megműtötték a szívem három billentyűjét, és ettől kezdve egészséges leszek, már csak gyógyulgatnom kell” – mondta a Story magazinnak.

A rádiós felesége, Vali hangjára ébredt fel.

„’Lackó, itt van az egész család…’ Erre emlékszem, aztán visszazuhantam a semmibe, de a végén mégiscsak magamhoz tértem. Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálmomra viszont emlékszem.” – mondta.

A műsorvezető szerint családja kitartása, segítsége miatt sikerült felébrednie. Az öt hét fekvés megviselte fizikailag is, először felülni is alig tudott, majd gyakorlatilag járni is újra kellett tanulnia.

A híres rádiós már tervezi a visszatérését, november közepén ha minden jól alakul már hallhatjuk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!