KezdőlapBulvárBruce Willis lánya, Rumer friss híreket osztott meg a demenciával diagnosztizált színész...

Bruce Willis lánya, Rumer friss híreket osztott meg a demenciával diagnosztizált színész egészségi állapotáról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bruce Willis Demi Moore-ral közös legidősebb lánya, Rumer nemrég friss híreket osztott meg a színész egészségi állapotáról. A 69 éves sztárnál tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát.

Rumer szerint Willis „jól van”, a demenciával folytatott küzdelme közepette. Bruce Willis – akinek három lánya van volt feleségével, Demi Moore-ral és két lánya jelenlegi feleségével, Emma Hemming Willisszel – 2022 márciusában kénytelen volt visszavonulni színészi karrierjétől, miután afáziát diagnosztizáltak nála – egy neurológiai betegséget, ami a nyelvi képességeket és a beszédkészséget érinti.

Kevesebb mint egy évvel később a családja nyilatkozatot adott ki, amelyből kiderült, hogy az állapota a demencia egy ritka formájává fejlődött.

A 35 éves Rumer új filmje premierjén pozitívan beszélt édesapja jelenlegi egészségi állapotáról, és megköszönte a rajongóktól kapott támogatást.

„Remekül van, jól érzi magát. Ezen a tapasztalaton keresztül kiderült, mennyire szeretik az emberek az apámat, és ez hihetetlen érzés volt” – mondta.

A továbbiakban kifejtette, hogy reméli, hogy a családja nyitottsága az édesapja egészségével kapcsolatban segít másoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

„Azt hiszem, ha van bármi módja annak, hogy a tapasztalataink megosztása reményt adjon, és vigaszt nyújthat valaki másnak, aki hasonlót él át, akkor számomra ez jelent mindent.”

A színésznő másnap egy interjúban megismételte, hogy az édesapja jól érzi magát, és elmondta, hogy egyéves kislányával nemrég meglátogatta őt.

„Ma átmehettem hozzá, és meglátogathattam, és annyira jó volt őt látni a lányommal, és egyszerűen csak ott lenni és szeretetet adni neki.”

Rumer azt is hozzátette, hogy családja hálás a színész rajongóinak. „Családként, különösen a húgaim és én, nagyon hálásak vagyunk a szeretetért, amit kap. Szerintem ez jól tükrözi, hogy ki is ő valójában.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet