KezdőlapBulvárBüszkén mutatta meg Kasza Tibi mennyit fogyott 2 hónap alatt

Büszkén mutatta meg Kasza Tibi mennyit fogyott 2 hónap alatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kasza Tibi jó pár hónapja jelentős súlyfelesleget szedett magára, ám elhatározásának és kitartásának köszönhetően két hónap alatt 15 kilót adott le.

Büszkén mutatta meg 2 hónapos fogyásának eredményét Kasza Tibi közösségi oldalán. Az énekes egy saját fejlesztésű diétát próbált ki saját magán, mert pár hónapja igencsak felszedett magára jó pár kilót.

A diéta hasznosnak bizonyult, olyannyira, hogy az énekes 15 kilót leadott a két fotója között, és mind élő videójában kifejti, azóta még -3 kilót adott le magáról.

“A meztelen valóság 2 hónap különbséggel. Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen büszkén fogom kitenni, hogy honnan kezdtem egy diétát, és hova jutottam el napra pontosan 2 hónap alatt (április 27- Június 27). Magamon próbáltam ki egy diétát és egy saját fejlesztésű termékcsaládot, a próba tétje az volt, hogy csak akkor hozzuk ki, ha bizonyít és sikerül vele hatékonyan és szenvedés nélkül lefogynom. És sikerült! 15 kilót 2 hónap alatt, és közben napról napra energikusabb voltam, bírtam az edzést, motivált a folyamatos eredmény, és nem éreztem azt hogy menekülni akarok az új életmódom kereteiből vissza a zabálásba.” – írta fotója mellé az énekes.

Az énekes a számos gratuláló komment mellé kapott számos negatív hozzászólásokat is.

“Essünk túl rajta. Igen 2 hónap alatt megnőtt a hajam, igen kihúztam magam, bár 2 hónappal ezelőtt azt a hasat aztán húzhattam volna. Igen a Dér Henis klip után híztam el sajnos nagyon. És igen, nekem tök oké ha gúnyolódtok rajtam a változtatás helyett. Sajnos számítottam rá, hogy kevesebb ember keres motiváló példát mint igazolást arra, hogy miért ne változtasson magán. Akit mégis motivál hogy 43 évesen mit hozok ki magamból ( a fotó készülte óta további -3 kiló )” – írta kommentben az énekes.

Mi innen is gratulálunk Kasza Tibinek, szép eredmény!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet