Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem könnyű a hazai sztárok élete, van, aki a nélkülözéstől jutott el odáig, ahol most van, hogy szinte bármit megengedhessen magának.

Az X-Faktor mentora nem élt mindig jól, nemrég a BEST Magazinnak beszélt arról, hogy 26 éves koráig attól rettegett utcára kerül, és a legolcsóbb sajtot ette, hogy átvészelje a mindennapokat. ByeAlex szerint 25 felett kevés ember lesz hirtelen olyan sikeres, mint ő vagy James Blunt.

Az énekes azt is elárulta, az éneklésen kívül szinte semmihez nem ért.

“Más dolgokat nem lehet rám bízni, elfelejtek mindent, például a számlákkal mindig elkések, általában büntetéssel fizetem be őket. A zenén kívül semmi másban nem vagyok jó, talán még egy zárat meg tudok szerelni. Alkalmatlan vagyok gyakorlati dolgokra, főzésre, mosásra, mosogatásra, a hűtőm is mindig üres, nem járok bevásárolni, csak néha tévedek be a boltba.” – vallotta be őszintén ByeAlex.

26 éves koráig attól félt, hogy elveszíti a pénzét, és utcára kerül.

“Huszonhat éves koromig csak azt nézegettem, mi mennyibe kerül, stresszeltem a pénzen féltem attól, hogy miből fogok megélni, mi lesz velem, utcára kerülök-e. A legolcsóbb tömlősbsajtot vettem, hogy túléljem a hetet, és el tudjak mennek a helyi nagyon gagyi stúdióba gyakorolni.” – mondta az énekes.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!