KezdőlapBulvárCatherine Zeta-Jones elárulta Michael Douglas-szal kötött házasságának titkát: “Szerencsés voltam, hiszen a...

Catherine Zeta-Jones elárulta Michael Douglas-szal kötött házasságának titkát: “Szerencsés voltam, hiszen a legjobb barátomhoz mentem feleségül!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas Hollywood egyik legismertebb sztárpárja. Nemrég arról beszéltek, hogy mi a hosszú házasság titka.

Nemrég 20 éves házassági évfordulójukat ünnepelték, de volt idő, amikor nem gondolták, hogy kapcsolatuk ilyen hosszú időn keresztül működni fog.

Természetesen, mint mindenki más ők is szembesültek kihívásokkal, de megoldották, és együtt mentek tovább a választott úton. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolata egy igazi hullámvasút, és sokszor a kettejük közötti 25 év korkülönbség is megnehezítette a dolgokat.

2013-ban szakítottak, de egy évvel később kibékültek. Megküzdöttek Michael Douglas rákbetegségével, Catherine Zeta-Jones bipoláris rendellenességével is. Mindezek ellenére is együtt maradtak ilyen hosszú időn keresztül. Ami mégis összetartotta őket, az a mindennél is mélyebb barátság örök köteléke.

“Sokan mondták nekünk, hogy nem fogjuk kibírni. De ez egy csodálatos utazás volt, valódi szeretettel és barátsággal. Volt szerencsém feleségül menni a legjobb barátomhoz, jóban és rosszban is kitartottunk egymás mellett. A titok az, hogy viselkedj kedvesen a másikkal, és őrizd meg a humorodat. Két gyönyörű gyermekünk van, akik mindennap inspirálnak, és fiatalon tartanak” – vallotta be Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1998-ban a Deauville Filmfesztiválon ismerkedtek meg közös barátjuk, az amerikai színész, Danny DeVito (74 éves) által. Douglas nem sokkal a megismerkedésük után közölte Catherine-el, hogy “a gyerekeid apja akarok lenni”.

A Hollywoodban elterjedt legendák szerint Douglas elintézte, hogy a “Zorro álarca” bemutatója után egymás mellett üljenek, majd két évvel később össze is házasodtak.

A két színész ugyanazon a napon, szeptember 25-én született, és a 2017-es születésnapjukon Michael Douglas bejelentette, hogy az együtt töltött évek után is ugyanolyan szerelmes a feleségébe: „Megadok neki mindent, amit csak szeretne. Megőrülök érte, és mivel néhány évvel idősebb vagyok, megpróbálok minden egyes percet örömmel tölteni, amíg vele lehetek.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet