Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Már egy hete találgatja az amerikai bulvársajtó, hogy az egyik leghíresebb amerikai színész HIV-fertőzésben szenved, az elmúlt két napban már azt is vélni tudták, hogy Charlie Sheenről van szó. A színész ma nagy bejelentést tett.

charlie_sheen_today

Kedd reggel kamerák előtt jelentette be az 50 éves Charlie Sheen, hogy HIV-fertőzésben szenved. Sheen az NBC Today Show című élő adásában jelentette be, hogy már négy éve fertőzött.

“Azért vagyok itt, hogy beismerjem valóban HIV-pozitív vagyok és, hogy véget vessek ezeknek a támadásoknak, és ál-igazságoknak, amelyek nagyon káros történetek arról, hogy én mások egészségét kockáztatom.” – nyilatkozta a színész.

Sheen azt is elmondta, hogy 10 millió dollárt fizetett, hogy a betegségét titokban tarthassa, ennek ellenére olyan emberekben bízott meg, akik később átverték. A színész azt is elmondta, hogy jelenleg megfelelően kezelik, napi négy gyógyszert szed.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja nem tudja pontosan, hogy hogyan fertöződött meg a betegségben, de korábbi életében rengeteget drogozott és prostituáltakkal élt neki életet. Charlie Sheen azt is elmondta, hogy senkit nem fertőzött meg a betegséggel, hiszen amióta kiderült, hogy HIV-fertőzött senkivel nem létesített szexuális kapcsolatot védekezés nélkül.

Charlie Sheen nyilatkozatát lentebb láthatjátok:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!