Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csonka András 53 évesen is vágyik az apaságra és arra, hogy saját családja legyen.

Fotó: Csonka András/Instagram

Az 53 éves színész szerint az élet kiszámíthatatlan, így még bármi megtörténhet a jövőben, de a boldogságát nem arra teszi fel, hogy születik-e gyereke vagy sem.

Az 53 éves színész nem zárkózik el attól, hogy apa legyen és saját családot alapítson. Csonka András szerint az élet kiszámíthatatlan, így még bármi megtörténhet a jövőben, ám boldogsága nem azon múlik, hogy születik-e gyermeke.

“Semmiről sem mondtam le. A minden és a semmi is benne van a pakliban. Az élet egy pillanat alatt olyan kanyarokat írhat le, amikre nem is gondolnánk. De té­vedés azt hinni, hogy a boldogsághoz egyetlen út vezet, és az csak egy klasszikus családmodell lehet” – mondta Csonka András a Borsnak.

A színész azt is elárulta, hogy egyedül nem vállalna gyereket, jelenleg nincs párja.

“Most éppen jó ideje nincs társam. Így viszont nem lehet családot alapítani, egy gyerek pedig életre szóló, közös döntés kell hogy legyen egy párkapcsolatban. Klassz dolog lenne, ha átadhatnám a gondolataimat, tapasztalataimat a saját gyerekemnek, jó lenne átélni az apasá­­got, de ha mégsem így törté­nik, akkor sem leszek boldogtalan.” – mondta a színész.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!