Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kadarkai Endre Világtalálkozó című adásának vendége volt Csonka András és Babarczy Eszter. A Klubrádióban futó interjúsorozatban a szüleikkel való kapcsolatukról beszélgettek a házigazdával.

Csonka András Kadarkai Endrének elárulta, apja soha nem tudta kimutatni szeretetét iránta, soha nem kapott apai dicséretet tőle. Ráadásul apja betegsége, agysorvadása volt, még jobban megnehezítette a vele való kapcsolatot. Apja betegsége tíz évig tartott, ez anyját és őt is megviselte, így édesapja halála után úgy döntött háttérbe szorítja saját magánéletét, hogy ne nehezítse édesanyja életét.

“Nem akartam terhelni semmi olyan magánéleti fordulattal, ami esetleg befolyásolhatta volna, nem a mi kapcsolatunkat, hanem a helyzetet úgy egyáltalán. Próbáltam minél inkább zárójelbe tenni sajnos a magánéletemet, ezt persze nagyon megbántam.” – mondta Csonka András az adásban, aki 14 évvel ezelőtt veszítette el édesanyját.

“Nem akartam, hogy anyám azt érezze egy pillanatig is, hogy én vagyok az az egyetlen kapaszkodó, ami értelmes az életében, utolsó mentsvárként. Nem akartam, hogy elbizonytalanodjon egy pillanatig is, hogy én eltávolodok vagy más fontosabb lesz. Ez egy hülyeség, de az anyámat akartam védeni ezzel.” – mondta a színész, akinek egy jósnő is megjósolta, hogy soha nem lesz boldog egy hagyományos családmodellel.

“Ma már az egész magánéletemet másképp élném, sokkal bátrabban.” – tette hozzá Csonka András.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!