KezdőlapBulvárCurtis elárulta, miért nem állt fel a padlóról, miután Szegedi Fecsó kiütötte...

Curtis elárulta, miért nem állt fel a padlóról, miután Szegedi Fecsó kiütötte őt a Sztárboxban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap szenvedett kiütéses vereséget Curtis Szegedi Fecsó ellen a Sztárboxban. A The Voice mentora két menetig bírta, ekkora már elfogyott a szuflája, és miután Szegedi Fecsó padlóra küldte, érdekében sem volt már felállni, így a bíró lefújta a meccset.

Hamar véget ért Curtis és Szegedi Fecsó bokszmeccse a Sztárboxban, miután az üzletember a második menetben kiütéses győzelmet aratott ellenfele ellen. Curtis az RTL.hu-nak mesélt élményeiről, és azt is elárulta, miért nem kelt fel a padlóról a második menetben.

„Nem voltam feszült, helyén kezeltem ezt a mérkőzést. Valahol sejtettem, hogy így alakul majd. Nagyon fáradt vagyok, sok volt a munka, a zenekarral is és a The Voice-szal is, közben házat vettünk, úgyhogy nekem ebben ennyi volt most” – mondta Curtis, aki beismerte, többek között azért nem kelt fel a földről a ringben, mert elfáradt.

„Pont azért nem keltem fel, mert éreztem azt, hogy már nincs több szufla. És ha felálltam volna, lehet, hogy le lettem volna ütve. Ezt meg akartam előzni, nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva, biztosra mentem. Ma néztem vissza meccset, a végére olyan fehér voltam, mint a bolti zsír. Ennyi volt bennem” – folytatta a rapper.

Curtis hozzátette, tipikus lakótelepi stílusban bunyózott, próbálta kiütni ellenfelét 1-2 perc alatt, ám ez nem jött össze. A meccs végén váltottak pár üzenetet Fecsóval, akivel egyáltalán nem haragszanak egymásra.

„Én nem bokszoló vagyok. Annyira kevés volt a pihenő az első menet után, hogy amikor szólt Kokó fia, hogy menni kell vissza a ringbe, már tudtam, hogy a második menet lesz a vége a rendezvénynek” – mondta Curtis.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet