KezdőlapBulvárDanny Blue tört-zúzott Schmuck Andor konyhájában

Danny Blue tört-zúzott Schmuck Andor konyhájában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Schmuck Andor hedonista tematikájú vacsoráján még a szomszédok is fakanalat ragadtak, és sorra csöngettek be a fogásokkal. A vendégeket pedig olyan neves művészek szórakoztatták, mint Harangozó Teri, Aradszky László és Danny Blue.

A heti társaság egyik nagy kedvence, a mindig gáláns és lovagias Schmuck Andor csütörtökön főz vacsorát Csongrádi Katának, Keleti Györgyinek, Gáspár Lacinak és Bebének.

A hedonista, életörömökre építő menühöz szükséges alapanyagokat természetesen Sági Szilárd, a műsor gasztrokibice vásárolta meg, ahogyan a héten minden egyes nap. „Mivel a konyhai tudományom nagyjából a tojásrántottáig terjed, az alapanyagokkal nem nagyon tudtam mit kezdeni. Ezért elhatároztam, hogy társadalmasítom a Hal a tortán-t. Ugyanis egy lakótelepi házban lakom, ahol általában a szomszédok idegenként élnek egymás mellett. Hogy ezen változtassak, minden postaládába bedobtam egy üzenetet, hogy Hal a tortán forgatás lesz nálam, jöjjenek bátran, sőt, akár főzhetnek is. Többen olyannyira belelkesültek, hogy még a forgatás végeztével, éjjel fél12-kor is érkezett rántott csirkecomb.”

Andorról a többiek folyton hangoztatják, mennyire értékelik a humorát, melyet ezen az estén is megcsillogtat. Főzés közben elmondja, mennyire viccesnek találja, amikor a főzőműsorokban beteszik a nyers ételt a sütőbe, majd 5 perc múlva sülten, teljesen más külsővel veszik elő onnan. Ezt kifigurázva Andor beteszi a malacot a sütőbe, majd hamarosan sült pulykaként varázsolja elő onnan.

A Varázslatos gálaest címszóra hallgató estére a vendégek szmokingban és estélyiben érkeztek, bár Laci csak a helyszínen öltözött át, mert előtte már nem volt rá ideje. A meghívott meglepetés vendégek névsora is meglehetősen impozáns: Harangozó Teri és Aradszky László énekeltek a vacsoravendégeknek, Danny Blue pedig bűvészmutatványaival kápráztatta el őket. Igaz, utóbbi összetört néhány poharat, mire begyakorolta mutatványát Andor konyhájában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet