KezdőlapBulvárDebreczeni Zita a CKM novemberi számában

Debreczeni Zita a CKM novemberi számában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Debreczeni Zita (27) megmutatta bájait a CKM novemberi számában: a visszafogott lány ezúttal igazi dögös bombázóként hódít a férfi magazin hasábjain.

– Büszke vagyok a képekre! Ahogy telnek az évek, úgy nőiesedem én is. Ez a változás bizony meglátszik a képeken is – vallotta be Zita a Blikknek, aki semmi pénzért sem vállalna meztelenkép-sorozatot.

– Úgy vallom, hogy a kevesebb néha több, így inkább csak a sejtelmes képekből álló sorozatot részesítem előnyben. Ráadásul a bátyám is minden alkalommal megkér arra, hogy lehetőleg ne vetkőzzek – tette hozzá Zita, akinek a sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy már a lap megjelenése napján, korán reggel dicsérő telefonhívásokat kapott a családjától és a barátaitól.

– Mindenki gratulált, szerintük ezek a képek az egyéniségemet tükrözik. A legnagyobb elismerést azonban a kedvesemtől kaptam, akinek a véleményét még a képek megjelenése előtt kikértem.

Forrás: BLIKK

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet