KezdőlapBulvárDebreczeni Zita is szerepel Gáspár Laci Fülledt, forró nyár című klipjéban

Debreczeni Zita is szerepel Gáspár Laci Fülledt, forró nyár című klipjéban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elkészült Gáspár Laci legújabb videóklipje, amelyben a női főszerepet Debreczeni Zita játssza. A videóklip rendezését Éder Krisztián, SP, vállalta el.

– Fülledt szerelmi jelenetekkel van fűszerezve az egész klip. A kész történettel kerestek meg, ami nagyon tetszett. Valószínűleg azért, mert külföldi videoklipekre hasonlít. Bevallom, azért egy kicsit gondolkodtam rajta, hogy elvállaljam-e, hiszen szerelmi történetről van szó. Eleinte furcsa volt eljátszanunk, hogy egymásba szeretünk, aztán belejöttünk. Oldott volt a hangulat, jókat nevettünk a forgatáson – mesélt Zia a forgatásokról.

A Fülledt, forró nyár című dalt a Megasztár énekese először a Kapcsolat koncert keretén belül adta elő, ahol számos más Megasztáros is feltűnt.

– Egy szálloda recepcióján találkozunk Lacival, majd a vacsorán is szemezünk. Lassan alakul ki a mindent elsöprő szerelem. Emellett készültek rólam medencés, zuhanyzós képek is, úgyhogy nagyon erotikus lesz. Kíváncsi vagyok, milyen visszajelzéseket kapunk – tette hozzá Zita.

Lentebb láthatjátok a videóklipet. Nektek, hogy tetszik?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet