Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Demcsák Zsuzsa ismét boldog, az új szerelem szárnyakat adott neki.

Demcsák Zsuzsa ismét szerelmes: "Mellette nagyon nőnek érezhetem magam"

Hat év egyedüllét után ismét rátalált a szerelem Demcsák Zsuzsára, aki sokáig egyedül nevelte két gyermekét. Jóképű és romantikus kedvese ugyan külföldön él, de a távkapcsolat sem gond közöttük.

Demcsák Zsuzsa a Blikknek mesélt új szerelméről, akivel már évek óta ismerik egymást, de csak most bontakozott ki közöttük a szerelem.

“Olyan más volt az a „helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő” – mesélte a Blikknek Demcsák Zsuzsa.

“Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák. Nálunk is így van ez, de hétköznaponként is órákat beszélgetünk telefonon, tervezgetjük a hét végi közös programokat. Pénteken már minden mozzanatát úgy tervezzük a hét végének, hogy mi is és a gyerekeink is minél többet tudjanak együtt lenni.” – mesélte a műsorvezető.

Párja civil, számtalan olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami levette a lábáról Zsuzsát.

“Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki”. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű” – tette hozzá.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!