KezdőlapBulvárDér Heni titokban férjhez ment - Ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

Dér Heni titokban férjhez ment – Ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Titokban, filmbeillő körülmények között házasodott össze Dér Heni és szerelme, Bakos Gergő.

Összeházasodott Dér Heni és szerelme, Bakos Gergő. A fiatal pár a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent, az esküvőn a szülök csak online vehettek részt.

Az énekesnő, aki első gyerekét hordja a szíve alatt a Story magazinnak mesélt a nagy napról. Szülei azért nem lehettek jelen az esküvőn, mert egy héttel a nagy nap előtt koronavírusosak lettek, így csak online nézhették végig a szertartást.

Az énekesnőt, aki terhessége alatt is napi szinten edz, húga kísérte az oltárhoz, a menyasszony és a vőlegény is szájmaszkot viselt.

“Az enyémen Igen-felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: Iszunk? Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült. Van az a vicc, amiben megkérnek egy férfit, hogy válasszon az alábbi lehetőségek közül: az ’a’ verzió, hogy szeretetben, békességben él a családjával a felesége mellett örökké, mire a pasi rögtön rávágja a válasza betűjét: b-b-b! Nos, ez a b-b-b volt a maszkjára írva. Az egész ceremónia alatt viselnünk kellett ezeket, de az első hitvesi csókhoz lehúzhattuk az arcunkról.” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, a lakásban tartották az esküvőt, így olyan volt, mint egy házibuli.

Természetesen a járvány lejárta után tartanak még egy esküvőt, ami a Vajdaságban lesz.

“Gondolkoztam, hogy lesz így a covid alatt meghitt történet a mi nagy napunkból, és a válasz: sehogy. Mégis ettől lett szép végül, mert igazán emberi. Nagyon szeretjük egymást Gergővel, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem a klisék teszik bensőségessé és örömtelivé az életünk fontos pillanatait, hanem az, hogy érezzük egymásban, ő az igazi. Még a kevésbé jó pillanatokat is könnyebben tudjuk ennek fényében megélni. Amikor például felmerül bennem a kérdés, mi segített ilyen jól feldolgozni, hogy elment az első babánk, akkor egyből érkezik a belülről a válasz: az, hogy ő volt mellettem” – mesélte Dér Heni a lapnak, ahol pár fotót is megmutattak arról, milyen menyasszony volt az énekesnő.

Fotó: Dér Heni/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet