KezdőlapBulvárDiana hercegnő megjósolta, hogy kisebbik fia el fog szakadni a királyi családtól

Diana hercegnő megjósolta, hogy kisebbik fia el fog szakadni a királyi családtól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokan úgy gondolják, hogy Sussexék döntését, miszerint függetlenné válnak a királyi családtól, nagyban befolyásolta Meghan Markle akarata, ám a szakértők, akik Diana hercegné egyik régi interjúját elemezték, azt mondják, a hercegné előre megjósolta, hogy Harry elszakad a brit királyi családtól.

Meghan Markle és Harry herceg bejelentése mindenkit meglepett. Noha a pár és a királyi család többi tagja között mindig is voltak feszültségek, arra senki nem számított, hogy elszakadnának a családtól. II. Erzsébet királynő tiszteletben tartotta a döntésüket, és elfogadta ezt a változást.

Bár sokak számára a királyi családban bekövetkezett változások valódi sokkot jelentettek, egy személy előre látta, hogy ez a szakadás bekövetkezhet, ez pedig nem volt más, mint Diana hercegnő.

„Vilmos nagyon hasonlít az édesapjára, tradicionálisabb, racionálisabb. Azonban Harry…Harry olyan, mint én.” – mondta a hercegnő a telemundo.com szerint.

Miután elvált Károly hercegtől, Diana elvesztette királyi fenség címét, ahogy az Sussexék esetében is történt.

Míg Vilmos herceg megpróbálta betartani a szabályokat, és megpróbált a protokollnak megfelelően viselkedni, addig öccse, Harry, mindig is lázadóbbnak bizonyult, amit édesanyja, Diana hercegnő is elismert. Így tehát Diana bizonyos formában megjósolta, hogy kisebbik fia át fog lépni a brit királyi család által felállított korlátokon, és ez végül igaznak is bizonyult.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet