Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Charles Spencer tisztelettel adózott Diana hercegnő emlékének, azzal, hogy megosztott a Twitteren egy gyermekkori fényképet, amelyen ők ketten láthatók.

Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

A Daily Mail szerint a kép 1967-ből származik. Lady Diana 6 éves, Charles Spencer pedig 4 éves volt ekkor.

Lady Diana, Vilmos és Harry hercegek édesanyja 1997. augusztus 31-én halt meg Párizsban, 36 éves korában, autóbalesetben, miközben autóját lesifotósok üldözték. A hercegné egy évvel azelőtt vált el Károly hercegtől.

A most közzétett gyermekkori fotó ritkaságnak számít ugyan, de nem ismeretlen – írja a brit média. A fotó annak idején megjelent annak a gyászbeszédnek egy korlátozott példányszámban megjelent brosúrájában is, amelyet Charles Spencer mondott nővére temetésén.

Ennek a fényképnek a közzététele napokkal azután következett be, hogy Charles Spencer felkérte a BBC-t, indítson vizsgálatot egy interjú miatt, ami 1995-ben készült Diana hercegnével. A Martin Bashir újságíró által a BBC Panorama című műsora számára készült interjú már annak idején is nagy port kavart, ekkor hangzott el Diana szájából az a bizonyos mondat, amelyet férje, Károly walesi herceg házasságon kívüli viszonyával kapcsolatban mondott: „Hárman voltunk ebben a házasságban, így egy kissé túlzsúfolt volt.” – mondta Diana, Camilla Parker Bowles és Károly kapcsolatára utalva.

Charles Spencer azzal vádolja Martin Bashirt, hogy hamis banki dokumentumokat mutatott be neki, hogy elhitesse vele, a királyi családhoz közel álló források fizetséget kaptak a hercegnéről szóló információkért cserébe. Charles Spencer azt mondja, ezek a dokumentumok győzték meg, hogy bemutassa a nővérét az újságírónak. Most nyomozást követel, és azt mondja, a csatorna utólagos bocsánatkéréssel tartozik.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!