Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Döbbenetes részletek derültek ki VV Fanni eltűnésének ügyében.

A Bors írta meg, hogy a nyomozás során kiderül Novozánszki Fanni vérével volt tele B. László autójának a plafonja is, de találtak vérmintákat az autó ülései is. A nyomozás eddigi információ szerint B. László a kocsijába cipelte az ájult lányt, így vérezte össze az autó belsejét.

Hogy hogyan került vér a plafonra és a fejtámlákra, arra B. László egykori ügyvédje, dr. Brodmann Péter adott magyarázatot.

„Igen, én is úgy tudom, hogy szétfröcskölve, mindenhol találtak vért az autóban, még a plafonon is. Ez egyféleképpen történhetett: Sterimob. Ez egy nagy nyomású kézi mosó, amivel az autókat mossák, és azzal tisztították ki azt a kocsit is, és akkor fröcsögött szét mindenhova” – mondta az ügyvéd.

„Szakértői vélemény szerint ekkora mennyiségű vérveszteségnél helyváltoztatásra alkalmas az ember, tehát él. Egy véradásnál kétszer ennyit, 4-5 decit vesznek le, úgyhogy azok a találgatások, miszerint „elvérzett”, „az autóban már nem élt” és társaik, egész egyszerűen nem igazak” – tette hozzá az ügyvéd, akinek B. László új védője révén vannak naprakész információi a nyomozásról.

B. László háziőrizeti kérelmét elutasították, Fanni eltűnésének első évfordulójáig lesz előzetes letartóztatásban. A hatóságok azért utasították el a férfi kérelmét, mert a lány eltűnése után rákeresett az interneten a „melyik országban nincs kiadatás” kifejezésre és egy egyhónapos belize-i szállást keresett, ez alapján fennáll a szökés és az elrejtőzés gyanúja.

Egykori védője szerint B. Lászlót csak a Bróker Marcsi-ügy érdekelte, ezért utánaolvasott a történetnek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!