Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Dolly Parton egyike azoknak az embereknek, akik mindig nagylelkűek és mosolygósak. De az énekesnő is élt át meglehetősen nehéz időket.

„Az emberek azt mondják, hogy szerintük mindig boldog vagyok. De senki sem lehet folyamatosan boldog.” – mondta az énekesnő, aki egy ponton annyira boldogtalan volt, hogy fegyvert ragadott, és majdnem véget vetett az életének.

„A családomban mindkét oldalon jellemző a depresszió, és óvatosnak kell lennem.” – mondta az énekesnő a Mirror UK-nak.

„Időnként egyszerűen csak szomorúnak, melankolikusnak érzem magamat. Vannak napok, amikor az ember egyszerűen csak nem akar felkelni.” – tette hozzá. Az egyik legsötétebb időszaka két éven át tartott, és olyan rosszra fordult, hogy dolgozni sem tudott.

Parton 1984 körül tudta meg, hogy a részleges méheltávolítása miatt valószínűleg soha nem lehet gyereke. Túlsúllyal küzdött, hatalmas változásokon esett át az élete, női problémái voltak, és rengeteg stressz és szívfájdalom érte. Az énekesnő azt mondta, abban az időszakban rengeteget sírt, miután „egy különleges barátja” összetörte a szívét.

„Körülbelül hat hónapig minden nap úgy ébredtem fel, hogy halottnak éreztem magamat belül.” – idézte fel egy interjúban. Ez a „szívügy” sötét időszakot hozott az életében, és arra késztette, hogy a hit felé forduljon, és egy jelt kérjen Istentől.

„Komoly beszélgetéseket folytattam Istennel ez idő alatt.” – mesélte egy podcastban. „Minden olyan zavaros volt, és olyan dühös, megbántott és boldogtalan voltam, úgyhogy azt mondtam Istennek: Adnod kell nekem néhány választ, különben elmegyek.”

Az énekesnő elmondta, hogy ez volt életének mélypontja, és hogy egy napon megakadt a szeme egy pisztolyon a hálószobájában. Egy darabig csak bámulta a fegyvert, aztán kézbe vette, de a kutyája, Popeye kizökkentette a gondolataiból. A kutya éppen akkor ment oda hozzá, és ugrott fel mellé az ágyra, amikor a búcsúlevelét fogalmazta.

„Hirtelen megdermedtem. Letettem a fegyvert.” – mondta a Ladies ‘Home Journal számára adott interjúban a most 75 éves legendás énekesnő. Úgy gondolta, ez lehet az a bizonyos jel, amit kért, és amire annyira szüksége volt (azt is kiemelte, hogy az angol God visszafelé dog).

Noha az énekesnő, dalszerző és filantróp több nehéz és sötét időszakon is átesett életében, azt mondja, ezek erősebbé tették, és a hite is megerősödött.

„Néha Istennek egy kicsit pofon kell vágnia. A történtek után kétszer olyan értékes ember lettem, mint annak előtte. Szóval jót tett nekem.” – vallotta be a Mirror UK-nak.