KezdőlapBulvárDrasztikus változáson ment át Ungár Anikó: hosszú haját félcentis tüsi hajra cserélte

Drasztikus változáson ment át Ungár Anikó: hosszú haját félcentis tüsi hajra cserélte

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ungár Anikó 58 éven át viselte a Kleopátra-szerű haját, idén úgy döntött változtat, mégpedig drasztikusan, és rövidre nyíratta szőke haját.

Ungár Anikó kifinomult ízléséről is ismert, mindig odafigyel magán a legapróbb részletekre is. 16 évesen már egyszer levágatta haját divatból, de akkor egyáltalán nem tetszett magának, ezért félhosszú hajat növesztett magának, amit 58 évig büszkén viselt.

Igazi vagány húzás tőle, hogy a védjegyévé vált lágy, nőies, félhosszú haját félcentis tüsihajra vágatta.

Ungár Anikó új frizurája – Fotó: RTL Klub

„58 évig volt hosszú, keretezett hajam, nem is tudtam elképzelni, hogy valaha is változtatok rajta. Nagyon sokszor figyeltem, hogy milyen sok színésznő vágatja le, mert egy szerephez az kell, és én mindig is kacsintgattam, hogy de jó ez, amikor valamiért meg kell tenni ezt a lépést. Gondoltam, itt az én szerepem, magam választom. Minden viccet félretéve, én borzalmasan érzékeny vagyok a stílusra, mindenféle stílusra, a körülöttem levő környezet stílusára, az otthonomra és természetesen az önmagam stílusára. Hiú nő vagyok, mint általában minden nő, de én olyannyira felfokozottan, hogy én abszolút érzem, ha nekem valami nem jó. Felkészültem erre nagyon fiatalon, amikor láttam idősebb kolléganőket, akik bent ragadtak egy bizonyos stílusban, ami nekik nagyon jó volt húszévesen és azt gondolták, ha azt viselik, akkor ők ott maradnak” – mondta a 72 éves Ungár Anikó.

Hozzátette: 70 körül már belülről más, úgy érezte nem akarja 80 éves koráig hosszú hajat viselni.

“A férjem azt mondta, ugye nem lesz hosszabb? A férjemnek nagyon tetszik, ha neki tetszik és ez így jó, akkor főnyeremény” – fogalmazott Ungár Anikó, majd hozzátette, fiának, Baronits Gábornak is tetszik az új haja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet