Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dred és Doris hétről hétre járja az országot, fellépéseiken rajongók hada veszi őket körül. A hosszú utazás és a koncertek legtöbbször különleges események nélkül zajlanak, azonban az egyik szombati napon több emlékezetes dolog is történt velük.

Íme sorban az események: úton aznapi első fellépésük helyszínére körülbelül tíz kilométerre a várostól az út szélén megpillantottak egy felborult biciklit. Visszatolattak és észrevették, hogy a kerékpár mellett egy fiatal lány is fekszik az árokban. Mindketten kiszálltak az autóból és megkérdezték miben segíthetnek. A lány könnyes szemmel azt válaszolta, hogy egy autó húzott el mellette, ami kibillentette egyensúlyából ezért elesett és nagyon fáj a lába. Doris a kocsihoz ment telefonjáért és a lány kérésére felhívta annak szüleit. Tíz perccel később meg is érkezett a lány Édesapja, aki nagyon hálás volt a segítségért. Miután Dred és Doris biztonságban tudhatták a lányt tovább siettek a fellépésre.

A kis kitérő ellenére pontosan érkeztek a rendezvényére, nem is húzták az időt, elkezdték a koncertet. A műsoruk közepén Dred és Doris a színpad pereméről mikrofonjukat kitartva szokták megénekeltetni a közönséget. Dred akkora lendülettel indult neki a mutatványnak, hogy egyik lába megcsúszott a színpad nedves gumi borításán és majdnem tökéletes spárgát produkált a meglepett rajongóknak, akik jót mulattak Dorisszal együtt a produkción. A fájdalmon túltett a nevetés, így gond nélkül folytatták a koncertet.

A nap megkoronázásaként az utolsó fellépésre menet megállította őket egy rendőr, mert a megengedettnél gyorsabban mentek. Dred a járőr kérésére átadta saját és az autó papírjait. Miután a rendőr lekérdezte a központtól az adatokat egy üres lapot nyújtott Drednek, autógrammot kérve. Dred először meglepődött, aztán Dorisszal közösen aláírták a lapot. Szerencséjükre ezúttal a járőr egy figyelmezetéssel továbbengedte őket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!