KezdőlapBulvárEgy rendőrtiszt örökbe fogadta a kislányt, akit egy dobozban találtak

Egy rendőrtiszt örökbe fogadta a kislányt, akit egy dobozban találtak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mindig megdöbbentő és elgondolkodtató egy árván hagyott gyermek sorsa. Ők még annyira törékenyek, és annyira ártatlanok…

Egyetlen gyermek sem érdemli meg, hogy a szülei elhagyják őt. Viszont vannak olyan szerencsések, akiknek éppen ez a szívbemarkoló tett menti meg az életüket. Míg vannak nemeslelkű és jóindulatú emberek a világon, addig ők új lehetőséget kapnak a szeretetre, az otthon melegére, a szülői gondoskodásra, egy jobb életre.

Egy Indiana-állambeli rendőrtiszt és felesége úgy döntöttek, örökbefogadás útján szeretnék bővíteni a családjukat. Bruce és Shelby Faltynski nagyon örültek, amikor lehetőség nyílt arra, hogy idén márciusban egy nyolc éves kislányt köszöntsenek otthon. Azt viszont nem gondolták, hogy pár héttel később újabb fordulatot vesz majd az életük.

Rendőrként Bruce nagyon is tisztában volt a világ fájdalmával és kegyetlenségével, ezért is határozott úgy a feleségével, hogy örökbefogad. Kaia szüleiként még csak alig rázódtak bele az új szerepükbe, de mindent megtesznek, hogy a legtöbbet nyújtsák a gyermeknek. Aztán, egy napon megcsörrent a telefonjuk: a gyerekvédelemtől hívták, és olyan ajánlatot tettek a házaspárnak, melyet nem tudtak figyelmen kívül hagyni.

Még egy napos sem volt a kisbaba, akit az édesanyja a Lake megyei Safe Heaven Box nevet viselő biztonságos menedékhelyi dobozban hagyott. Számára kerestek otthont a tisztviselők, és Faltynskiékre gondoltak.

Miután rátaláltak, a csecsemőt az újszülött intenzív osztályra szállították, ahol az orvosok agyvérzés tüneteivel kezelték. Nehézkesen indult az élete, de egy igazi harcos volt. Jól reagált a kezelésekre, és egyébként egészséges volt.

A házaspár egy percig sem habozott, hogy igent mondjon. Azonnal befogadták a családjukba a kis Myaht is, így gyakorlatilag hetek leforgása alatt lettek kétgyermekes szülők!

Shelby később háláját is kifejezte a kisbaba szülőanyja iránt, amiért ilyen bátran cselekedett. Iszonyú sok erő kell hozzá, hogy egy anya meg tudjon válni a gyermekétől, de a fájdalmát kárpótolja az öröm, melyet egy másik családnak szerez vele.

A Faltynski család számtalan embert inspirált önzetlen szeretetével. Azzal, hogy Bruce és Shelby két kislányt is örökbe fogadott, gyakorlatilag két életnek adott esélyt arra, hogy korlátok nélkül kibontakozhasson.

A házaspárt imádja a közösségi média is, ahol rengeteg gratulációt és jókívánságot kapnak, a világ minden tájáról. Ismerősök és idegenek, mind együtt örülnek velük, és sok boldogságot kívánnak nekik.

„Együtt dolgoztam Bruce-szal. Ezek a gyerekek áldottak, hogy ilyen apjuk van” – írta valaki, és igaza van. Minden gyerek ilyen szülőket érdemel, akik őszintén szeretik és gondoskodnak róla.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet