KezdőlapBulvárEgy szerelmes délután Brózik Klárival

Egy szerelmes délután Brózik Klárival

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Két szereplős, tizennyolc éven felülieknek ajánlott darabban mutatja meg tehetségét a Jóban Rosszban sztárja, Brózik Klári. A Délutánban egy pincérnő bőrébe bújva találkozik tizenhárom éve nem látott plátói szerelmével, egykori tanárával. A viszont látás pedig kellően felkavaróra sikerül.

Brózik Klári Margit szerepében minden este rabul ejti a televíziónézőket. Most azonban mindenki közelebb kerülhet egy kicsit a színésznőhöz egy kávéházi darab révén.

„A közönség teljesen részese lesz a Délutánnak, mert nem különül el egymástól a színpad és a nézőtér. Olyan, mintha az ember óvatlanul belehallgatna egy pár intim beszélgetésébe, drámájába. Ez egy nagyon mai történet, és közben az ember egyáltalán nem érzi, hogy színházi produkciót lát.” – vélekedik Brózik Klári, aki a darab szerzőjével, P. Szabó Istvánnal játszik együtt.

„A Délután alatt lehet rendelni, fogyasztani a kávéházban, ahol vagyunk, de azt reméljük, hogy mindenkit magával ragad majd a történet.” – mondta a Jóban Rosszban sztárja. – „A darab érdekessége adja egyben a nehézségét is, hiszen a közönség közelsége ránk is kihat, minden rezdülést észlelünk, ami akár zavart is okozhat. Nagyon izgulunk, de már most vannak vidéki és határon túli felkéréseink is.” – tette hozzá Klári.

Délután – Kétszereplős kávéházi egyfelvonásos életszelet 18 éven felülieknek

Február 16., Andante Borpatika

Szereplők: Brózik Klári és P. Szabó István

Írta és rendezte: P. Szabó István

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet