KezdőlapBulvárEgyütt indult útnak 3 lány, miután rájöttek, hogy ugyanazzal a férfival jártak,...

Együtt indult útnak 3 lány, miután rájöttek, hogy ugyanazzal a férfival jártak, aki mindhármukat megcsalta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 19 éves Abi Roberts, a 18 éves Bekah King és a 21 éves Morgan Tabor ahelyett, hogy hűtlen barátjuk viselkedésén keseregtek volna, jobb ötlettel álltak elő, hogy túltegyék magukat a szakításon.

Három fiatal nő, akik korábban nem ismerték egymást, júniusban közösen indult útnak az Egyesült Államok nyugati részén. A Good Morning America szerint a közösen nyaraló idegen nőkben egyetlen közös dolog van: ugyanaz a férfi csalta meg őket. De ahelyett, hogy hűtlen barátjuk viselkedésén keseregtek volna, a Salt Lake City-ből származó 19 éves Abi Roberts, a 18 éves Bekah King és a 21 éves Morgan Tabor, akik mindketten Boise-ban élnek, jobb ötlettel álltak elő, hogy túltegyék magukat a szakításon. Vettek egy 30 éves iskolabuszt, és több mint két és fél hónapot töltöttek a felújításával, mielőtt útnak indultak volna, hogy egy közös kirándulással töltsék a nyarat.

A trió most már közel egy hónapja úton van, és Instagram oldalukon dokumentálják szokatlan kalandjukat. Instagram oldaluk neve “The BAM Bus”, ami neveik kezdőbetűiből áll össze. „Áloméletet élünk, nagyszerűen szórakozunk.” – mondta Tabor a Washington Post szerint. „Hihetetlen belegondolni, hogy mindez miatta történt.” – tette hozzá. A három lány mindössze néhány hónapja ismeri egymást, decemberben lettek barátok, amikor Tabor rájött, hogy a barátja megcsalja őt.

A biotermékeket gyártó cégnél dolgozó Tabor évek óta randizgatott a 20 éves egyetemista fiúval, de csak nemrég döntöttek úgy, hogy kizárólag egymással randiznak. De a lány egy nap észrevette, hogy a fiú más lányokkal is vált üzeneteket flörtölő stílusban, és a közösségi oldalán is flörtölnek vele a lányok. „Volt egy nyugtalan érzésem, amit sehogy sem tudtam lerázni magamról, ezért megkerestem az egyik lány nevét az Instagramon. A lány oldalán szinte minden fotón ezzel a sráccal volt, akiről azt hittem, hogy a barátom.” – emlékszik vissza Tabor.

Ezután úgy döntött, felveszi a kapcsolatot azzal a bizonyos másik lánnyal, aki ugyanúgy megdöbbent, akárcsak ő. Abi Roberts a Utah Állami Egyetemen tanult. „Amikor Morgan kapcsolatba lépett velem, ez volt a legőrültebb érzés valaha.” – mondta a lány, aki tavaly Halloween után kezdett kapcsolata a fiúval. „Ez a fickó nálam töltötte az előző éjszakát, elbúcsúzott tőlem, és azt mondta, hogy visszamegy Boise-ba (Utahból), hogy meglátogassa a családját.”

Ehelyett azonban a fiú Morgan Taborhoz ment, csakhogy amikor megérkezett, a két lány már beszélgetett egymással FaceTime-on. „Beszélgettünk, és egyszer csak hallottam a kocsiját odakint, aztán megjelent az ajtóban egy csokor virággal.” – emlékszik vissza Morgan. A lány úgy döntött, kihasználja ezt a lehetőséget, hogy lebuktassa a barátját, és megmutatta neki „új barátját”, akivel éppen beszélgetett. A férfi megpróbálta meggyőzni a két lányt, hogy nincs azzal semmi baj, ha mindkettőjükkel randizik egyszerre, de nem járt sikerrel.

A két lány mellett a férfi Bekah Kinggel is randevúzott, aki recepciósként dolgozott egy orvosi rendelőben. „Alig 2 órával azután, hogy Morgan és Abi szembesítették őt a helyzettel, és megígérte nekik, hogy megváltozik, üzenetet írt nekem, hogy találkozni akar.” – mondta King, aki 2020-ban kezdett találkozgatni a fiúval. A három lány ezután folytatott még egy kis nyomozást, és rájöttek, hogy barátjuk legalább hat másik nővel találkozgatott. Ezután az árulás után döntöttek úgy, hogy inkább önmagukra koncentrálnak, és olyan köteléket alakítanak ki egymás közt, amit egyetlen férfi sem lesz képes elszakítani. Így született meg a közös utazgatás ötlete is.

„Az idahói Boise-ban kezdtük, ahol a busz átalakítása is történt, majd kelet felé vettük az irányt.” – mondta Roberts a Good Morning America műsorának. A lányok ezután ellátogattak néhány meleg vizű forráshoz Idaho államban, átvágtak a Grand Teton hegységen Wyoming államban, majd ezután következett a Yellowstone Nemzeti Park.

„Van egy vázlatos útitervünk, de nem ragaszkodunk hozzá, hogy kövessük. Inkább azokból a lehetőségekből és ismeretségekből indulunk ki, amikkel útközben találkozunk.” – mondta Tabor. Abban a reményben osztják meg történetüket, hogy segíthetnek másoknak is, akik hasonló helyzetbe kerülnek.

„Valami, amit szeretnénk megosztani mindenkivel, és főleg olyan lányokkal, akik esetleg hasonló helyzetben vannak, az az, hogy haladj tovább emelt fővel.” – tanácsolta Tabor. „Vedd körül magad olyan emberekkel, akik felemelnek, és nem rombolnak le, mert velünk ez történt, amikor ugyanazzal a sráccal voltunk kapcsolatban.” – tette hozzá Roberts.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet