KezdőlapBulvárÉhen halt a 11 hónapos kisfiú, akit az anyja négy napig magára...

Éhen halt a 11 hónapos kisfiú, akit az anyja négy napig magára hagyott, hogy inni mehessen a barátaival

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 25 éves Olga Bazarova bulizni ment a barátaival, magára hagyva 11 hónapos kisfiát és 3 éves kislányát, akikre a nagyanyjuk csak négy nappal később talált rá. A kisfiú kiszáradt és éhen halt.

A 25 éves Olga Bazarova éppen a barátaival bulizott, miközben 11 hónapos fia lassan éhen halt a kiságyában. A nő magára hagyta a csecsemőt és 3 éves kislányát, aki valamilyen csoda folytán életben maradt.

Míg két legfiatalabb gyerekét otthon hagyta, egy korábbi kapcsolatából származó 7 éves kisfiát egy barátja gondjaira bízta.

A két otthon hagyott gyerekre a nagyanyjuk talált rá, négy nappal később, miután nem tudta elérni a gyerekek anyját, és elment a lakásukra, megnézni, mi történhetett.

A kisfiút holtan találta a kiságyban, nővére életben volt ugyan, de ő is a halál küszöbén állt. A rémült nagymama azonnal mentőt hívott. A mentősöknek sikerült stabilizálni a kislány állapotát, és megmentették az életét.

Kritikus állapotban, súlyos alultápláltsággal szállították az intenzív osztályra. A kisfiú azonban éhen és szomjan halt.

A bírósági meghallgatások során az anya beismerte, hogy egyedül hagyta a gyerekeket az otthonukban. Bazarova elmondta, hogy sajnálja, hogy magára hagyta a gyerekeit, de tagadta, hogy szándékosan ölte volna meg a kisfiát. Azt állította, hogy „nem láthatta előre”, hogy a csecsemő meghal, annak ellenére, hogy magára hagyta a gyerekeket, és semmilyen ételt nem hagyott otthon – mondta a vezető ügyész.

A cseljabinszki régió vezető ügyésze, Vladimir Kislitsin elmondta: „Az anya üres hűtőszekrénnyel hagyta otthon 3 éves kislányát. Semmilyen bébiételt nem találtak a lakásban.”

Olga ellen június 7-én emeltek vádat egy kiskorú különös kegyetlenséggel történő meggyilkolása miatt.

14 év börtönre ítélték az oroszországi Zlatoustban található Cseljabinszki Területi Bíróságon, és megfosztották szülői jogaitól.

A helyi média szerint a gyerekeket árvaházban helyezték el. A túlélő kislány apja szintén börtönben van.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet