Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Most beszélt először megrázó tragédiájáról a luxusfeleség.

A Nyerő Páros című realityben derült ki, hogy Vasvári Vivien harmadik kisbabáját várja, ám a luxusfeleség boldogsága nem tartott sokáig, sajnos elvesztette babáját. A Nyerő Páros győztese a 12. heti vizsgálatok előtt egy hétig azt álmodta, hogy meghal a baba – írja a Story magazin.

“Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha! Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben” – mondta Vasvári Vivien a magazinnak.

Vasvári Vivien terhessége a Nyerő Páros júliusi felvételein derültek ki, akkor Edward kisfia három hónapos volt.

“Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem! Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy, a babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, fájó szívvel, sírva” – mondta Vivien.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!