KezdőlapBulvárElsírta magár az apuka, amikor a médium üzenetet adott át neki elhunyt...

Elsírta magár az apuka, amikor a médium üzenetet adott át neki elhunyt fiától

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sean és Kimberly 2017. október 18-án veszítették el 16 éves fiukat, Seant, aki osteosarcomától szenvedett.

Sean egy alkalommal elesett, és eltörte a combcsontját. Egy darabig úgy tűnt, hogy minden rendben van, de aztán váratlanul feldagadt a lába, és komoly fájdalmai is voltak. Nem sokkal később diagnosztizálták nála a csontrákot. Ekkor 14 éves volt. Több kör kemoterápián is átesett, és a lábát is amputálták, de végül 16 éves korában elhunyt.

A szülőket borzalmasan megviselte a veszteség, a házasságuk már korábban megromlott, és a tragédia után még inkább eltávolodtak egymástól, mindketten elvesztek a saját gyászukban, és nem tudtak segíteni egymásnak.

Kimberly végül meggyőzte a férjét, hogy keressenek fel egy médiumot, aki segíthet nekik elfogadni fiuk halálát, és így végre ők is nyugalomra lelhetnek. Kimberly mindig is hitt a médiumok képességeiben és a lélekidézésben, férje azonban már kevésbé.

„Mindig is szkeptikus voltam a médiumokkal kapcsolatban, nem hiszek bennük. Nem is voltam benne biztos, hogy valóban eljövök” – vallotta be a férfi.

Amikor azonban a pár felkereste Theresa Caputo sztármédiumot, akinek a TLC csatornán van saját valóságshow-ja, nem mindennapi élményben volt részük, és a szkeptikus édesapa hamarosan könnyekben tört ki, amikor Caputo elkezdett a fiáról mesélni.

A médium csoportos foglalkozást tartott, és több ismeretlen elhunyt szeretteivel is megpróbálta felvenni a kapcsolatot. Azonnal érezte, hogy az édesapa nem hisz az ilyesmiben, és az első dolog, amit mondott, amikor kapcsolatba lépett Sean lelkével, pontosan ezzel kapcsolatos volt.

„A fiad azt kérdezi: Apu, mit csinálsz te itt? Hogy vett rá anyu, hogy ide gyere?” Caputo ezenkívül azt is azonnal megérezte, hogy a családnak erős kötődése van a 7-es számhoz, és az édesapa döbbenten ismerte be, hogy Sean júliusban, vagyis a hetedik hónapban született.

A férfi ekkor már könnyek között hallgatta a médiumot, aki beszámolt arról, hogy Sean mindenféle sportot kipróbál a mennyországban, többek között a lacrosse-t is, ami a szülei szerint az egyik kedvenc sportja volt, és több lacrosse csapatban is benne volt.

„Mindent megtesz odaát, amit meg akart tenni itt, a fizikai világban” – magyarázta Caputo.

Azt is elmondta, hogy, Sean békére lelt abban a pillanatban, amikor a lelke elhagyta a testét, és hozzátette, hogy szerinte ezt a szülei is látták rajta, akik végig mellette maradtak.

A médium azt is kiemelte, hogy Sean igazi „öreg lélek” lehetett, azt mondta, olyan érzése van, mintha egy 40 éves ember lelkével lépett volna kapcsolatba. „Heteket töltöttem azzal, hogy felkészítettem a szüleimet a halálomra. Beszéltem velük a másvilágról, és arról, hogy rendben leszek” – közvetítette Sean a médium szerint.

A szülők ezt is megerősítették, és Kimberly elmondta, hogy Sean mindig is jobban aggódott érte és a férjéréért, mint önmagáért. Caputo megnyugtatta őket, hogy Sean szerint semmi nem maradt kimondatlanul közöttük, és azt is elmondta, hogy a fiuk azt szeretné, ha továbblépnének, és mindent megtennének annak érdekében, hogy rendbe hozzák a házasságukat.

A médiumnál tett látogatás nagy hatással volt a házaspárra, különösen a korábban szkeptikus édesapára, és azt is eldöntötték, hogy megpróbálnak jobban együttműködni csapatként, hogy segíteni tudjanak egymásnak feldolgozni a gyászt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet